Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után . Mért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után . Mért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

1 évig voltunk együtt. Inkább mondanám egy laza kapcsolatnak, mint járásnak. Elég fura volt az egész, jól kijöttünk, ... de olykor mintha csak barátok lettünk volna, nem éreztem hogy annyira érdekelném. Mintha csak kihasználna, vagy épp unaloműző társaság lettem volna.

És ez elég rossz érzés volt, pláne hogy éreztem iránta.

Nos a lényeg, hogy fájó szívvel, de megmondtam neki, hogy többet érzek iránta, nekem ez már így nem megy, kevés.

Nem tett ellene semmit, mondott szép szavakat stb, de ennyi. Normálisan lezártuk, gondoltam ennyi volt.

Erre, elég sűrűn bejön a melóhelyemre, hívott telefonon, ... de kettőnkről semmi. Most attól hogy jó viszonyban maradtunk, nem jelenti azt hogy felhívjon, ... nem vagyunk barátok.

Majd mikor egy ideig nem vettem fel a telót, jött a "hiányzol", "szeretlek" , menjek el hozzá, főz vacsorát.

Elmondtam neki hogy mi erről a véleményem.

Nos nekem mindebből az jön le, hogy Ő nem akar többet, de tudja hogy én mit érzek iránta és próbálkozik, hátha beadom a derekam.... de nem változna semmi.

Legközelebb meg, hogy Ő maga sincs tisztában az érzéseivel.

Másfelől, ha akar vmit lépjen, .. ha nem akkor hagyjon békén!!!! Nem értem miért ilyen genyó??!! Mért hívogat, mért jön a melóhelyemre?

30/n

2015. nov. 10. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Akar még pár menetet, mert egyszerűbb a bejáratott nőt fűzni, mint újat találni. Ha nincs tisztában az érzéseivel ennyi idő után, akkor viszont nem látásra!
2015. nov. 10. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt neked kell erosnek lenned, es megszakitanod vele minden kapcsolatot. Szamot es egyeb elerhetoseget letiltani, megmondani neki, hogy nem akarsz tobbet beszelni vele.

Miert kinzod magad ezzel a kamuhaverkodassal? Ha veled akarna lenni, mar reg veled lenne, lathatoan kenyelmes neki szorakoznbi az erzeseiddel.

Teljesen igazad van amikor ezt irod "Nos nekem mindebből az jön le, hogy Ő nem akar többet, de tudja hogy én mit érzek iránta és próbálkozik, hátha beadom a derekam.... de nem változna semmi."

Cselekedj ennek megfeleloen, nem ertem miert hagyod magad kinozni.

3/3 anonim ***** válasza:

Mert nem tudja, hogy mit akar. Benne volt egy kapcsolatban, még jól is érezte magát, és te kitetted a szűrét, és nem tudja, hova tegye az egészet. Hiányzol is, meg nem is.

Szerintem nem szándékosan genyózik, bizonytalan.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!