Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, hogyan nyerhetném vissza az önbizalmamat?
Egy olyan kapcsolatban voltam, ahol a vége felé már nem éreztem jól magam. Nem éreztem nőnek magam, nem kaptam visszajelzést ha kicsinosítottam magam, úgy éreztem hogy csak használnak, nem vagyok fontos.
Holott én szerettem és sajnos majdnem minden sértését benyeltem.
Elegem lett, befejeztem!
Most egy roncsnak érzem magam, .. belenézek a tükörbe és nem látom azt az életvidám csajt, nem látom szépnek magam,eltűntek a pozitív gondolatok.
Tudom, hogy a gondolatokat kéne rendbe rakni a fejemben és úgy felfogni, hogy milyen jó hogy befejeztem ezzel az emberrel, vége ennek az egésznek!!! Csak aztán bevillan, hogy mennyire csak kihasznált, és én hagytam.
Tudnátok tanácsot adni?
31/n
Csinálj egy alapos nagytakarítást, "tisztítsd meg a teret" rendezd át a lakást, és közben tudatosítsd magadban, hogy most söpröd ki a múltat.
Agyilag fáraszd le magad (nem tudok rá jobb kifejezést használni)kezd el egy jó könyvet, nézzél filmeket, kezdj el tanulni valamit, hogy elvond a figyelmed.
Plusz amit az első válaszoló is írt, kezdj a külsőddel is foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!