Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerhetném vissza az önbizalmamat? 21/L
Nem tudtam, hogy ilyen is lehet. Én világéletemben önbizalomhiányos voltam és az is maradtam.
Nem kellek a nőknek sem ez biztos, mert még 21 évesen is szűz vagyok.
De neked nem tudom, hogyan segíthetnék. Nem vagy te depis?
Talán egy picit, igazából csak csúnyának érzem magam, olyannak aki senkinek sem kell és nem merek bulizni járni, mert hogy kiöltözöm meg minden és akkor sem vagyok magammal megelégedve
Volt barátom nagyon kikészített
"Régebben tele voltam önbizalommal, mivel azért elég sokszor volt olyan, hogy csak úgy odajöttek hozzám az utcán a pasik...meg beszólogattak, állandóan pasiztam, bulikban is...és mindig volt valaki, akit hogyha felhívtam akkor ..."
"Talán egy picit, igazából csak csúnyának érzem magam, olyannak aki senkinek sem kell és nem merek bulizni járni, mert hogy kiöltözöm meg minden és akkor sem vagyok magammal megelégedve
Volt barátom nagyon kikészített"
rondára b@szott a volt barátod vagy mi?
Nem , nem erről van szó
Csak megcsalt, és otthagyott egy másik lányért, aki mellesleg a "legjobb barátnője" volt ...meg ilyenek, eléggé nem tett jót ez az egész az önbizalmamnak
Huu, ezt a kérdést mintha én írtam volna ki :O De én 22 vagyok, de ugyanígy fél éve csalt meg az exbarátom a lányhaverjával...
Mondjuk én bulizni eljárok és koncentrálok a barátaimra, de a fiúkat kapásból elutasítom, meg se nézem, csak elküldöm őket.
Szerintem neked is jót tenni, ha legalább a bnőiddel kimozdulnál, biztos jót tenne és talán akadna a baráti társaságban egy fiú, aki visszahozza az önbizalmadat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!