Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiúk, férfiak! Szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Szakítás után miért írogattok folyton az exre?

Figyelt kérdés
Akkor is ha ti szakítottatok, meg akkor is ha az ex szakított. Miért irkáltok :'( fejeket meg linkelgettek be zeneszámokat, meg hogy "ma ott jártam ahol még együtt ettünk", stb.
2015. nov. 9. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

hogy legyen mit kérdeznetek

amúgy azért ,mert még szereti valamelyest az exét

2015. nov. 9. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
én sose
2015. nov. 9. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Rám speciel azért írogat az exem, mert meg van róla győződve, hogy lehetünk mi még barátok. (És igen, tényleg elhiszi, nem megfektetni akar "emlékül", mert folyamatosan csajozik, én meg kereken közöltem vele, hogy ilyesmit velem nem. :D)

Szóval, szimplán annyi az EQ-ja, mint egy farönknek, és nem vette észre szakítás után, hogy nekem ez nem pálya (én meg finoman próbáltam elküldeni a francba, de túl finom voltam...). Most nagyjából másfél után még mindig írogat, 1-2 havonta végighallgatom, hogy mi milyen jó barátok vagyunk, az arcomba tolja, hogy épp milyen csajai vannak, hátha irigy leszek, aztán megint nem ír 1-2 hónapig, mert nem... :D

2015. nov. 10. 13:43
 4/4 Fagzal válasza:
Mert ott volt a pacák, szerelmes volt beléd, veled képzelte el az életét, és egyszer csak kidobtad. Ezért. Neki az hirtelen volt, mert nem tudta, hogy te már hetek-hónapok óta tervezted, hogy otthagyod, és már fényévekkel előlrébb jársz a kapcsolat lezárásának feldolgozásában. Talán némi empátiával próbáld meg beleélni magad az ő helyébe!
2015. nov. 17. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!