Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után két hónappal felköszöntsem a névnapjára?
Figyelt kérdés
9 hónap után szakítottunk, nem volt szép elválás, de nem volt szó kihűlt érzelmekről vagy megcsalásról. Nem tartjuk a kapcsolatot azóta. Bár beláttam már, hogy vele tovább nem működhetett, de még mindig érzek iránta, első szerelmem volt. Egy képeslapot dobnék be a postaládájába név nélkül, bár ettől még tudni fogja, hogy én voltam. Szinte biztos, hogy ettől még nem fog felkeresni, lehet az is, hogy kidobja egyből, de én nem akarok bunkó lenni, és úgy érzem, hogy megérdemelne a kapcsolatunk ennyit, hogy legalább én ne legyek bunkó, és ne dugjam homokba a fejemet, mintha sosem ismertük volna egymást.2015. nov. 2. 21:08
1/8 anonim válasza:
Így nem, akkor legalább írd rá a képeslapra a nevedet, mert így aztán tényleg bunkóság név nélkül csak odahajítani egy lapot neki.
Másrészről pedig nem egy jó ötlet szerintem.
2/8 hisztynka válasza:
Ha haraggal váltatok szét egymástól, akkor szerintem sem jó ötlet.
De ha mindenképp ezt akarod, akkor írd alá, névtelen lapot küldeni butaság, Úgyis tudni fogja, hogy te küldted.
3/8 A kérdező kommentje:
Pont azt akarom kifejezni vele, hogy én meg nem vagyok bunkó, aki nem köszön vissza, mikor hetek múltán összefutunk.
2015. nov. 2. 21:42
4/8 anonim válasza:
ne zaklasd hagyd beken! en nem akarnam hogy zaklass, hanem hagyj elni az eletem es te is eld a tied, elvegre 9 honapnyi kapcsolat az loszar, ha legalabb 4 evet irtal volna minimum.
5/8 A kérdező kommentje:
Tényleg loszar volt, de nem a 9 hónap miatt. De ettől még nem akarnék én is olyan bunkó lenni.
2015. nov. 2. 23:01
6/8 anonim válasza:
és 9 év után? Ha kidobott és eltelt fél év, akkor sem? Se egy virág, se egy sms?
7/8 anonim válasza:
Ha majd nyugger leszel, akkor is küldözgeted a képeslapokat az exeknek? Ne légy már nevetséges.
Mit nyűglődsz a volt kapcsolatodon? Nem vagy bunkó, ha nem küldesz neki képeslapot, vagy sms-t, vagy semmit. Kiléptetek egymás életéből és kész.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan irhatsz neki uzenetet, viberen vagy akarhol. En is irtam az exemnek, most nemreg mentunk szejjel. Szepen meg is koszonte! Ez egy barati gesztus, h na megis...27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!