Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyit gondolsz az exedre?
Sokat, néha megfordul a fejmben, de jó lenne, ha... aztán el is vetem, mert NEM lenne jó. Idővel úgyis ugyanoda lyukadnánk ki, amiért szétmentünk.
De szívesen gondolok rá, mert sokat adott (eleinte), fizikailag, értelmileg és lelkileg is. Erre jó visszagondolni :)
Én túl sokat gondoltam rá, pedig még barátom is lett utána. Elmentem pszichológushoz is, ő mondta, hogy úgy látja, nekem nem a srác hiányzik, hanem ő volt az első olyan ember, aki megértett és nagyon egyformák voltunk. Elég fura vagyok. Nekem pedig emiatt az hiányzik, hogy valakivel újra egy hullámhosszon legyek, és mivel rajta kívül nem volt ilyen személy, azt hiszem, hogy ő hiányzik.
Lehet nálad is van hasonló, ezen érdemes elgondolkozni, hogy pontosan miért hiányzik?
5-ös válaszoló megválaszoltad magadnak a megoldásodat.Ideje,hogy szembe nézz a félelmeiddel,és újrakezdjétek egymással.
Akiknél már évek teltek el és még mindig mindennapos,hogy eszükbe jut,ott már rég nem haragról,vagy bosszúról van szó. Hanem arról hogy valami nincs lezárva, és ez hiányt okoz az életükben.Maradt egy űr,amit a másik otthagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!