Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 éves párkapcsolatom ment szét,3 hónapja. A lány mondta, h nem szerelmes már belém de fontos vagyok neki nagyon. Én még nagyon szeretem őt, de sajnos szakítás után lefeküdtem mással. Vissza kaphatom még? Tudja, h voltam mással, elmondtam neki.
Szerintem nem ezen fog múlni. Ha ő kimondta, hogy már nem szerelmes beléd 11 év után, akkor valószínűleg nem fog egyszer csak újra beléd szeretni, akkor sem, ha esetleg rosszul esik neki és féltékeny, hogy azóta te voltál mással. Valószínűleg nem tud már rád úgy tekinteni, mint akivel leélné az életét, és ha valahogy újra rá is vennéd, hogy menjen vissza hozzád, akkor sem valószínű lenne ez tartós.
Tudom, nem ilyen választ szerettél volna hallani.
igen, hasonló már bennem is megfogalmazódott már.
A szakítás után volt sok időm gondolkozni,h mi miatt romolhatott el. A miértjét sikerült is Vele is részletesen megbeszélni normálisan(h miért jutott el idáig,h nem szerelmes) és ezek olyan dolgok amin én tudok változtatni.Az utolsó pár hónapunkban igen kicsit elhanyagoltam őt mait most utólag észleltem csak.Szeretném ha menthető lenne még a kapcsolatunk.
Próbáld őt elfelejteni.A lány szakított veled...Akkor?
Semmi köze ahhoz,hogy szakítás után te lefeküdtél mással,mert akkor már nem voltatok együtt.
Nehogy már még neki álljon feljebb ezek után.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!