Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy tűnik most végleg szakitottunk. Normális? 25l
Figyelt kérdés
Sok vita volt és este közöltem vele váljanak szét utjaink.Sok esélyt adtunk a kapcsolatunknak.Erre ma már hazase jött telefonon sem érem el.Most remegek és sokk kért ért hogy tényleg ninca velem.Az a durva ma van a szülinapom és ez a legrosszabb.Én nem fogok tudni nélküle lenni olyan mintha bekattanék de mikor meg együtt voltunk sokat veszekedtünk sok probléma van amit nem birnánk helyre hozni.Szeretjük egymást de nem megy.Valaki ha tud segitsen.7éves kapcsolat.2015. okt. 1. 19:29
11/14 A kérdező kommentje:
Bocs a többi kommentelőnek a csúnya írásért...
2015. okt. 1. 21:15
13/14 anonim válasza:
A srácnak is így adtad ki az útját, ahogy azt elküldted, aki a szexuális életed felő kérdezett?
14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Március végèn szakitottunk,elköltözött.Igazatok volt ez már így nem ment.Azóta van mellettem valaki akit szeretek és boldog vagyok mellette.Csak a rossz kapcsolatomból sok negativ dolog befolyásolja az életem,sokszor szédülök,rossz közérzet stb...És a sok sértő kijelentés is eszembe jut.Nagyon fontos nekem az új párom ellenkezője a réginek.Minden tökéletes de valami mégis van.., nem tudom elfogadni hogy évekig boldogtalanságba èltem és hagytam hogy ez rá menjen az egèszségemre.Nèha minden rendve elvagyok de aztán hirtelen a semmiből újra előtör a betegeskedés.
2016. aug. 1. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!