Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három év együttélés után szakítottunk a barátnőmmel, ő kérte, hogy költözzek el. Tényleg vége?
Én nagyon szerettem, nagyon fáj. Ő is szenvedélyesen szeretett nagyon sokáig.
Aztán egyszer csak kiábrándult, elhidegült, egy pillanat alatt és utána mintha egy idegen lenne. Kérte, hogy menjek el.
Csak veszekedtünk.
Azt láttam még, hogy a facebookján beszélgetett valami sráccal de nem tűnt komolynak. A srác győzködte, hogy küldjön el. De mondom nem tűnt komolynak.
LÉNYEG:
Akkor ez ennyi? ELköltözöm és vége?
Vagy, elképzelhető, hogy később rájön, hogy értékes volt a kapcsolatunk és keres majd? Átéltetek már ilyet?
Vagy soha többé nem fogom már látni? Nagyon-nagyon intenzív kapcsolat volt és mindig aggódtunk egymásért. Épp ezért nem értem most hogy tud csak így elküldeni.
Könyörögtem neki, hogy szóljon egy rokonának akinek van kocsija, tegyék be az egészet és hozzák el, helyette megy a dráma.
Nekem bepakolt egy táskába, mondom mit:
Telefont, alsógatyát, pár pólót és egy takarót, meg a telefontöltőt.
Így "küldött" el apámhoz.
Nem akarom azzal álltatni magam, hogy csak szünetelni küldött el "kirándulni" de fontos dolgokat nem tett a táskába. Borotva, szemüveg, számítógépem, fogszabályozóm, irataim.
Ennek vége. És ne lepődj meg, ha kiderül, hogy van már neki valaki más.
Elköltözni meg neked kellene, légy már férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!