Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tudnátok adni pár szokványostó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok adni pár szokványostól eltérő tanácsot? Módszerek amik nektek bejöttek?

Figyelt kérdés

Kb 8 hónapja szakított velem a szerelmem, az én hibámból történt a dolog. Módfelett rosszul viseltem... Aztán próbáltam elhinni, hogy az idő majd segít. De hát nem így történik.

Elkezdtem egy sulit amit már nagyon vártam, szóval új impulzusok is érnek.

Próbálom lefoglalni magam, ha tehetem. Neveztem egy pályázatra, járkálok ide-oda stb

Szóval az új dolgok keresése és a gondolj másra nem működik... Abszurd de múltkor a fekpadon szűknyomás közben elsírtam magam :D Csak mert eszembe jutott pár emlék egy zenéről. És kb 3 hete jöttek az álmok. Minden este (mikor emlékszem mit álmodtam)van egy olyan álmom, hogy újra összejövünk. Felhőtlen boldogság, ölelkezés, nagy beszélgetések, csókolózás, ritkábban szex is :D Csak a helyszín és a körülmények változnak.

Mihez kezdjek? Teljesen kikészít ez az egész. Meg is akarok szabadulni ettől az agonizalastol, de beteg módon elvezem is, hogy legalább addig is intenzívek az érzéseim iránta.

20< /F

2015. szept. 14. 18:59
 1/2 Nagilum ***** válasza:

Most egy elég nagy klisével fogok válaszolni, de mint ahogy a klisék többnyire igazak, ez is nagyon az.

Amit egy nő lerombolt, csak egy másik nő építheti újjá.

Vadászat indul. :) És fel a fejjel.

2015. szept. 18. 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:
1-esé a pont!!! Csajozz mint a gép, leggyorsabb felejtést más nő karjaiban érheted el.
2015. dec. 5. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!