Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetünk újra barátok szakítás után?
Nem hiába mondják, hogy a párkapcsolat vagy megerősíti egy férfi és egy nő kapcsolatát, vagy tönkreteszi. Nálatok a második variáció történt, addig volt jó, ameddig barátok vagytok, mert abban ott volt az elérhetetlenség, a huncut érintések, a félreérthető pillantások, aztán ez megszűnt és már nem volt érdekes az egész.
Ugyanezt fogod vele eljátszani, aztán lesz egy egy éjszakás szenvedélyes szex, utána megint ellaposodik az egész. Minek kell az ilyen erőltetni, semmi értelme, nem hiszem el, hogy nincs más barátod, erre gondoltál volna akkor, mikor belekezdtél, ellenkező neműt SOHA nem választunk barátnak, mert képtelen működni és ez ismét beigazolódott.
Nem értettem soha az ilyet, minek erőltetni? Egyértelműen nem vagy még túl a dolgon, csak sérülsz, ha ezt erőlteted. Arról nem beszélve, hogy az új barátnője sem nézné jó szemmel.
Ezer más barátod lehet még, keress inkább mást. Arról nem beszélve, hogy eleve nem is létezik fiú-lány barátság.
Nekem is volt egy-kettő, amikor azt hittem,mennyire jó barátok vagyunk. Aztán kiderült, hogy:
1. ő volt belém szerelmes, csak nem merte mondani
2.meg volt róla győződve, hogy én vagyok belé halálosan szerelmes, de nem tetszettem igazán, ezért inkább csak hagyta, hogy "imádjam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!