Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után vagyok, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után vagyok, nincs senki mellettem, hogyan lehet ezt átvészelni?

Figyelt kérdés

Mivel csak a barátomnak éltem, nem maradtak barátaim. Most pedig egyedül vagyok nagyon. Igen, tudom, kezdjek el ismerkedni, de most eléggé antiszoc vagyok ezek után...

Nektek mi segített?

2015. aug. 28. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a cipőben voltam három hónappal ezelőtt. Sajnos erre nincsenek gyógymódok, legfeljebb olyan dolgokkal foglalkozni, amik picit elterelik a figyelmed. Én a munkámba temetkeztem. Sajnos az egyetlen gyógyír az idő, az első pár hét nagyon nehéz, de utána egyre könnyebb lesz, hidd el! Ezt sajnos át kell vészelni!

Ha van kedved, keress meg privátban.

35/N

2015. aug. 28. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
hasonló a szitu nálam is 2 hónapja tart gyógyír engem is érdekelne :D
2015. aug. 28. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, az lemaradt, hogy a barátaimat is "elveszítettem", amikor a páromat elhagytam, mert az ő baráti körébe cseppentem bele, mikor megismerkedtünk sok évvel ezelőtt. Aztán mindenhova együtt mentünk, nyaralni is minden évben. Idén pont a közös nyaralás előtt három héttel mondtam ki a végét a kapcsolatnak, mert már nagyon szenvedtem, nem voltam boldog. Persze a barátai mind biztosítottak arról, hogy ezután is fontos vagyok számukra, de nyilván én leszek az, aki lemorzsolódik. Borzalmas volt itthon ülni és látni, hogy a nyaralásról folyamatosan posztolják a közös fotókat, a szívembe mart minden egyes fotó, mert eszembe jutottak a közös emlékek és hogy tavaly még én is ott voltam velük.
2015. aug. 28. 22:43
 4/5 anonim válasza:
Engem 4 hete dobott a baratnom, ugyan ez van velem mint veled
2015. aug. 30. 04:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Írj nekem, én is ugyanebben a helyzetben vagyok.
2015. aug. 30. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!