Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet átvészelni a szakítást? (Folyt. )
Tudom,hogy millió ilyen kérdés jön,előre is bocsánat hogy megírom a millió+1.-t.
A helyzet az,hogy több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal, és egy jó ideje érzem,hogy ez az egész (ő) nem az igazi. Ez az érzés egyre jobban erősödött bennem,és tudom hogy eljött a szakítás ideje, megvannak a jelek (folyton a szakításon rágódok,nem szívesen csókolom meg, stb, és tudom ez szemétség de sokszor eszembe jut más pasi is...)
A szexet nem élvezem egyáltalán, sokkal inkább kötelességnek érzem, de magamtól soha nem kezdeményezek.
A gondom tehát az,hogy félek,érzelmileg nem tudnám elviselni a szakítást,és nem tudnám kiheverni.Attól félek hogy nem találok még egy ilyen srácot aki ennyire szeret és ennyi mindent megad nekem. Ő ugyanis velem tervezné a jövőjét, de sokszor úgy érzem, hogy fél hogy elveszít, és le akar kenyerezni a kedves szavakkal és az ajándékokkal. Nem látok az agyába, így nem tudhatom, nagyon bizonytalan vagyok. Már pszichológust is keresgéltem..
Van/volt valaki ilyen helyzetben? Sikerült átvészelni? Vagy csak én vagyok ennyire érzelmi analfabéta?:(
előre köszönöm annak,aki válaszol
19/L
Ahhoz, hogy (rendes) tanácsot tudjak adni, ismernem kellene benneteket.
Ennyiből csupán annyit tudnék csinálni, hogy képen röhöglek, amiért ennyire az érzelmeid rabja vagy, ezen felül:
- képtelen vagy a saját érdekeidet előtérbe helyezni
- inkább szenvedsz
- hagyod magad megerőszakolni
- teljesen be vagy szarva, mi lesz, ha nem lesz melletted, ergo fingod sincs, milyen értékes vagy egymagadban
- azt hiszed, nem futkos millió ugyanolyan faszi a Földön, mint a mostani barátod
- nem veszed észre, hogy manipulál és zsarol.
Kislány... folytassam?
Én próbáltam lekötni magam a szakítás után, többet találkoztam a barátaimmal, és akkor sokkal jobb volt a helyzet.
Mert amikor egyedül voltam,mindig rám tört a magány...
Csinálj olyan dolgokat, amikre nem volt időd eddig.
"Félek nem tudnám elviselni a szakítást . "
Ez még inkább igaz arra aki nem tervezi a szakítást , hanem egyik pillanatról a másikra magára hagyják. ( igen, a sok előjel ellenére )
A második válaszadónak sajnos igaza van, a legtöbb nő így csinálja. De ha valakivel együtt vagy évek óta és szeretitek egymást , akkor legyen annyi becsület bennetek, hogy előbb szakítotok vele , aztán kerestek mást .
Egyrészt ez megcsalás , amivel együtt még nehezebb a párodnak elviselni a szakítást.
Másrészt néhány kapcsolatot helyretesz egy szakítás utáni második esély , amire ugye nincs lehetőség , ha te már megcsaltad .
Harmadrészt , ha valakinek ekkora fájdalmat okozol , akkor viseld el te is. Ez szerintem a minimum .
Tudom nem mai a téma, de ha valaki olvassa még akkor légyszíves ne kövesse a második példáját !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!