Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így hogy lehet átvészelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hogy lehet átvészelni a szakítást?

Figyelt kérdés

Egy hónapja szakítottunk a párommal, rettentően hiányzik, bármit megtennék, hogy vele lehessek, de ugye az élet nem szappanopera, nem fog csoda történni. Nincsenek barátaim, sosem voltam az a kimozdulós fajta, bulizni pedig főleg nem járok el. Filmeket nézni nem tudok, egyszerűen nincs türelmem végignézni, mert idegbajt kapok közben. Egy hónap kellett ahhoz, hogy legalább zenét tudjak hallgatni, de így is csak két számot, és mindig elkap a bőgés közben. YouTube-on nézek videókat, megy a TV háttérzajnak, de már ezek sem igazán kötnek le. Egy hónap alatt semmivel sem érzem magam jobban, egyre nehezebb és nehezebb minden nap.

Hogyan lehet így átvészelni egy szakítást?

18/L

2014. júl. 2. 09:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Ha így érzel iránta, miért szakítottál vele?
2014. júl. 2. 09:30
 2/16 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer sem írtam, hogy én szakítottam volna.
2014. júl. 2. 09:31
 3/16 anonim ***** válasza:
valamit csak szeretsz csinálni, csináld azt
2014. júl. 2. 09:31
 4/16 A kérdező kommentje:
Soha nem voltak különösebb hobbijaim, elvoltam itthon a számítógép előtt, és ennyi. Most így nyári szünetben nehezebb. Dolgozni nem merek elmenni, mert nem tudok koncentrálni, és ha hiányt csinálok, annak én szívom meg a levét. A kasszáson kívül más munkát meg nem igazán találni.
2014. júl. 2. 09:33
 5/16 anonim ***** válasza:
akkor kutakodj mi mindent lehetne csinálni, mire van lehetőséged és kezdj el valami újat, pl hangszeren játszani( nem,18 évesen sem késő) sportolni is elkezdhetsz, bármit amihez egy kicsit is kedved van kezdd el
2014. júl. 2. 09:36
 6/16 anonim ***** válasza:
33%
Menj el templomba és beszélj a pappal hátha ő jót tesz és Isten megsegít.
2014. júl. 2. 09:38
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Ha esetleg valakinek vannak tapasztalatai, ilyen szakításnál, akkor meg tudná velem osztani? Nektek hogy sikerült? Mármint, barátok nélkül, hobbi nélkül.
2014. júl. 2. 09:39
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó, de ne haragudj, nem vagyok fogékony az ilyesmire.
2014. júl. 2. 09:40
 9/16 anonim ***** válasza:
Voltam én is ilyen cipőbe. Elkezdtem makettezni, lefoglalta az agyam meg ha nem sikerült felrakni valamit jót káromkodtam és kiadtam mindent magamból :D
2014. júl. 2. 09:49
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld kéz, illetve a válaszokat még várnám.

Legszívesebben kifutnék a világból. Már azt kívánom, hogy bárcsak elütne egy kamion legközelebb, ahogy kilépek az utcára, csak történjen valami, ami el tudja terelni a figyelmem.

2014. júl. 2. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!