Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet túlélni egy szakítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túlélni egy szakítást?

Figyelt kérdés
Elhagyott a barátom 4 év után. Haza költöztem a szüleimhez egy másik városba, ahol nincs egy barátom sem, és a szüleimmel sem jövök ki. Az a tervem, hogy egy harmadik városba megyek munkát keresni, de sajnos szintén teljesen egyedül. Oda nem szeretnék visszamenni, ahol a volt barátom is lakik. Hogy fog mindez egyedül menni? 26/N
2015. aug. 29. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
ugyan... tudod hány normális pasi keres egy megbízható, szerethető lányt? Egy lánynak meg ismerkedni nem nehéz. :)
2015. aug. 29. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Az elso egy kicsit tapintatlan.

Kerdezo, hidd el, tul lehet, szr erzes, faj, de ha le tudod foglalni magad, es elsiratod ot - nem vicc, segit -, lassan tul tusz lepni.

En uebben a helyzetben vagyok, csak engem a egjobb bnom tamadott hatba, az sem jobb, sot... En is itthon vagyok, de mwr nem is akarok visszamenni hozzajuk.

Majd jonnek uj emberek, akiknek nincsenek elvarasaik, akik efogadnak olyannak, amilyen vagyok.

2015. aug. 29. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Vigasztaljon,hogy az hogy elhagyott ravilagitott arra,hogy nem o az igazi.talalsz majd mast aki nem mond le rolad 4 ev utan sem.mi volt az indoka?

amugy kezdetben menj tarsalberletbe,az olcsobb.de je jojj ossze csak valakivel azert,hogy meg legyen oldva a lakas dolog.(tudom hogy nem irtal ilyet,csak hat sokan elkovetik ezt a hibat)

2015. aug. 29. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Az idõ mindent meg fog oldani!Légy türelemmel!Mégis miért hagyott el,ha megcsalt,akkor egy percig se fájjon!
2015. aug. 29. 20:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok. Nem csalt meg, elmúlt a szeretet.
2015. aug. 29. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!