Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám túlélni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám túlélni a szakítást?

Figyelt kérdés

A barátom szakított velem, nagyon szerettem, de ő már nem és azt is mondta egy barátnőmnek hogy nem is annyira szomorú...

Mindenesetre nekem iszonyatosan faj, hiányoznak a romantikus pillanataink, a beszélgetések, egyszerűen nem bírom, legszívesebben folyamatosan felhívnám! Itt volt a barátnöm, neki nagyjából elmondtam a dolgot, együtt sírtunk, de nem lett sokkal jobb, szerencsére utána sikerült egy kis időre elterelni a figyelmemet a szakításról. De most viszont nem bírom. Nagyon hiányzik a barátom! Mit csináljak, hog elfelejtsem?

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. júl. 9. 19:54
 1/5 Vlagyimir Rosztov ***** válasza:
Szerzel egy másikat es az megvigasztal es ha megvigasztal akkor jó, vagy barátnőd azt mondja a volt barátodnak hogy nyugtatót szedsz hogy elaludj nyugodtan es mikor ellenprzi hogy igy van e akkor meg épp ott lesz a kezedbe.... Ha nem akarod visszaszerezni akkor meg kell masik , vagy a barátnőd esetleg beszel veled es ottvan az mar magában talán nyugtató es hat a feldolgozáshoz idő kell de sajnos ez nehez.. Nehez elveszíteni aki számodra a világot jelentette ,kell valami ami megnyugtat ami boldoggá tesz , bar a maximum ilyen helyzetben hogy lenyugodsz nem a boldogság, irj privibe ha akarsz beszélgetni
2015. júl. 9. 20:02
 2/5 kérdező140 ***** válasza:
Nézz filmet ,keress valami hobbit ,menj el a barátaiddal valahova, ismerkedj másokkal és ne gondolj rá mert nem birod elfelejteni.
2015. júl. 9. 20:03
 3/5 kérdező140 ***** válasza:
2# vagyok 14/F
2015. júl. 9. 20:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 9. 20:06
 5/5 anonim válasza:

Ugyanúgy, mint a többi ember...

Hány éves vagy?

Ne aggódj majd leszel másba szerelmes és el is felejted az előző barátodat.

2015. júl. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!