A szakítást hogyan lehet túlélni ebben a helyzetben, hogy ne károsodjon az egészségem?
4 napja dobott ki. Ez idő alatt 8 kg-ot fogytam (duci nő vagyok, nem sokat számít), és kb összesen 6-7 órát aludtam.
Nem bírok enni, ha valamit a számba veszek, kihányom. Éppen csak folyadékot tudok magamhoz venni. Aludni nem tudok, mert az időmet kitölti az állandó sírás. Annyira fáj, hogy fizikai fájdalmat okoz, fáj a gyomrom, a végtagjaim. 3x 0,5-ös Xanaxot szedtem 1 napig, de felhólyagosodtam tőle. Most Frontint próbálok, de olyan munkám van, ami odafigyelést igényel(ne), így zavar a koncentrációban.
Az öngyilkosságon gondolkodom, egyszerűen nem tudom elviselni.
24/N
Ne szedj gyógyszert!!
Sírd ki magad és lép tovább!
Hallgasd meg a Padödö Nálam szebbet nem találsz című számát.Kicsit felvidít majd:)
pont 24 eves koromban en is igy voltam . Azota volt harom ferjem, korbeutaztam a vilagot, csodalatos dolgokkal talalkoztam, zeneltem es festettem,boldog voltam, most az unakaimra vigyazok Amerikaban, milyen kar lett volna, ha 24 eves koromban hulyeseget csinalok. Akkor nagyon fajt, de ma mar nincs jelentosege.
Ne szedj gyogyszert. En 5 napig nem ettem, tuleltem. Hidd el neked is vannak tartalekjaid. Az elet nem egy eselyes. Most jott el az ido, hogy talakozz valaki erdekesebbel. Sok boldogsagot kivanok, hidd el benne van a lehetosegben.
Szia!
Azt szeretném kérni, hogy most légy erős és vigyázz magadra. Mert most még nagyon fájsz, mert még friss ez az egész, de hidd el, idővel enyhül majd a fájdalmad. Sajnos ez ilyen, az elején nagyon fáj, de haszépen fokozatosan le tudod tenni, sokkal erősebb leszel, mint előtte valaha is voltál. Sok új dolgot megtanulsz majd magadról, sok új erőt találsz mad magadban.
Pár dolog segíthet:
- Most az időt kezdd el percekben mérni, és próbálj minnél több olyan percet csinálni magadnak, amikor nem gondolsz rá, hanem magadra gondolsz inkább, a saját életedre, és arra, hogy neked mi a jó, és elfoglalod magadat. Menj el sétálni egy parkba, nézd az embereket, a kutykat, a gyerekeket, az életet. Kirándolj, szívd magadba a friss téli levegőt, nézz az égre, csodáld meg a felhőket. (tudom, ez most hülyeségnek tűnik, de a természet nagyon sokat tud segíteni. Csak próbáld ki, hogy neked űködik-e. Nekem egyszer, egy nagyon nehéz periódusban sokat segített.)
- Srj. sokat. amikor nagyon fáj, menj ki a sírni, és tedd ki a fájdalmadat. Nagyon jó tud lenni, megtisztít. Szard le magasról, hogy ki lát, és hogy mások mit szólnak. Az most tök lényegtelen, az a lényeg, hogy te érezd magad jobban.
-Meditálj. Ha sikerül, akkor az olyan mint egy boldogság-pirula, könnyű és boldog leszel tőle belül. (Egyszer ideösszeroppanásom volt, azt éreztem, hogy vége a világnak, és csak fájt minden. Akkor a meditációt naponta csináltam. Nagyon sokat segített. A mély fájdalom állapotából ki tudtam vele jönni és segített abban, hogy tudjak "funkcionálni" mint ember. Teszteld, hogy nálad hogy működik.)
- Próbáld ki az EFT-t (keress rá Google-lal, sok oktatóvideó és anyag van róla. meridiánpontok kopogtatása, segít tudatosítani és enyhíteni a fájdalmat.)
- A Hopopopono is jó, arra is keress rá, és próbáld ki.
Vigyázz magadra! (8 kg fogyás 4 nap alatt nagyon sok. Vigyázz a testedre, próbálj enni, és próbálj minnál több nyudodt percet, majd órát, majd szép lassan napot csinálni magadnak. Aztán már hetek lesznek, és végül kijösszz a fájdalomból. Csinálj tervet arra, hogy ebből kihozod magad, ha kell a saját hajadnál fogva rángasd ki magad.
Ennyivel tartozol magadnak. Most legyél erős, mert az ilyen nehéz helyzetekben sajnos annak kell lenni, és hidd el, szépen fokozatosan jobb lesz.
" A szakítást hogyan lehet túlélni ..."
-simán drágám ,elhiheted,hisz csak Magyarországon több millióan voltak már,akikkel szakított a drágalátós párjuk,
Hát az attól függ, hogy beletörődtél e már?!
Az állapotodból ítélve nem!
De akkor a kérdés az, hogy miért önmagadat téped, ahelyett, hogy őt tépnéd szét?
Menj oda, és verd agyon!! ( (: )
Valahogy le kell vezetned a feszkót, de erre a gyógyszerek alkalmatlanok!
Neked kell átállítani az agyadat, arra hogy hogyan.
Igazából meglepetésként ért a dolog?
Mert azért egy szakításnak vannak fázisai.
Viták, veszekedések, pár csalódás, aztán meginog a bizalom, aztán végleg meginog a bizalom, esetleg megcsalás történik valamelyik fél részéről...
Mennyire volt elmélyült ez a kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!