Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mennyi idő után hívtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő után hívtátok fel a volt párotokat szakítás után, ha megbeszéltéket, hogy jó barátok maradtok?

Figyelt kérdés
Már nagyon hiányzik és olyan nehéz nem felhívni, kíváncsi lennék, mit csinál most meg hogy "viseli" a szakítást.
2015. aug. 22. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
korod és nemed?
2015. aug. 22. 17:37
 2/8 Mumusan ***** válasza:
Sosem hívtam fel. Vagy viharos szakítás volt, vagy ha nem, akkor sem kerestem őket. Persze ha összefutunk akkor puszi-puszi, mi újság?...egyikkel sincs rossz viszonyom...sőt, inkább semmilyen.
2015. aug. 22. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Minek tartani az exel a kapcsolatot?
2015. aug. 22. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
fél óra :D én a mai napig tartom vele a kapcsolatot
2015. aug. 22. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez azért nehéz kérdés, mert én mindig úgy voltam vele, hogy akivel volt több is köztünk, avval már biztos nem leszünk jóbarátok vagy épp haverok. Én egyik exemmel sem tartottam soha a kapcsolatot, de senkivel sem váltam el úgy, hogy csapkodás, veszekedés, anyázás lett volna. Kb. Barátként, haverként váltunk el. De barátot, havert biztos nem az exekből fogok kiépíteni!
2015. aug. 22. 17:42
 6/8 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok és lány, ez volt az első komolyabb kapcsolatom, 2 évig tartott
2015. aug. 22. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Soha. A "megbeszéltük, hogy barátok maradunk" olyan, mint a "meghalt a kutyád, de megtarthatod". Ráadásul nem is azért mondja mindenki, mert komolyan gondolja, hanem mert jól hangzik, és könnyebb így elválni, mint hogy "a soha viszont nem látásra" - pedig az legalább őszinte lenne.
2015. aug. 22. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Sosem hívnám fel. Számomra nem létezik,h vége és jó barátok lennénk!
2015. aug. 23. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!