Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek? Rá írjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Rá írjak az exemre?

Figyelt kérdés
Nem voltunk sokáig együtt az ex pasimmal.Ő kezdemènyezte a kapcsolatot.Azt mondta hogy már elege van a ribikból ès vègre egy normális lányt akart,mondta hogy komoly kapcsolatot szeretne velem.Minden szupi volt,mindig azt mondta hogy mien jó hogy vagyok neki ès rengeteget nevettünk együtt...èreztette velem hogy fontos vagyok neki,meg mondta hogy jól èrzi magát velem,ès hogy szeret velem lenni,de ez csak 1 hètig tartott sajnos :/ eggyik nap elmentünk a haverjaihoz karaokè ès gulyás party volt....tök jó volt....de a vège felè olyan furcsán kezdett viselkedni,èreztem hogy valami nincs rendben,de azt hittem hogy csak azèrt,mert rosszul lett a party vège felè,fájt a hasa...aztán másnap már eggyáltalán nem jelentkezett nekem :O mèg vissza se írt fbn....ignorált :/ nem èrtettem mièrt...felhívtam,de programja volt a haverjaival....2 nap nemjelentkezett....aztán felhívtam megint...ès megkèrdeztem tőle hogy mi törtènt??Mièrt nem jelentkezik nekem...ès mondta hogy ez nem telefon tèma,szemèlyesen akarja megbeszèlni.Másnap eljött hozzám ès azt mondta hogy: mikor nemtalálkozunk,nemis hiányzok neki,ès nem èrez semmit irántam :O :( de nemnèzett a szemembe,miközben ezt mondta.Olyan èrzès volt ezt hallani tőle mintha egy hatalmas kèst döftek volna a szivembe :( :/ ... de igyekeztem nem kimutatni,hogy mennyire fáj...ès mèg hozzá tette hogy: nemvaló neki mèg komoly kapcsolat,inkább mèg bulizna,meg lazulna..de remèli hogy nemfogok sírni,meg nincsen semmi harag...ès hogy fogunk továbra is írni ahogy eddig ès barátok maradunk....èn meg azt mondtam hogy ènis úgy èrzek ahogy ő,ès eggy vèlemènyen vagyok vele...nemtudja hogy totál belezűgtam az alatt az 1 hèt alatt :( ... de azótától egyszer sem beszèltünk...èn úgy gondoltam,hogy ha ő szakított velem,ilyen szöveggel,akkor inkább hagyom ès nemfogom zavarni...vártam hogy írjon,de azótátol nem írt egy szót sem...már 3 hónap el ment azóta...de èn mèg mindig nemtudom kiverni őt a fejemből :D mèg kalapáccsal sem menne úgy èrzem de mèg kloffolóval sem :D ...viszont ha kirakok magamról egy kèpet azt be lájkolja...úgy rá írnèk,de nem merek mert fèlek attól hogy nem szivesen fogadná..vagy nemtudom :/ mit tegyek ???

2015. aug. 22. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Magad miatt nehogy megtedd, reménykedni fogsz és mindig az lesz benne, hogy talán most, talán ma kész lesz. Majd ha túl leszel rajta, akkor nyugodtan, de addig semmiképp se.
2015. aug. 22. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Felesleges zaklatnod. Ha ő szakított és 3 hónapja nem keres, akkor nem hiányzol neki.

Minek hitegeted magad?

2015. aug. 22. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Másik 50 ember nem szokta lájkolni az új fotóidat? Azokon miért nem agyalsz ennyit?

Amúgy: miLYen (több is van, de csak ez vállalhatatlan)

Majd elmúlik, ne gondolj rá.

2015. aug. 22. 17:59
 4/7 A kérdező kommentje:

hát igazából eddig mindenki azt mondta hogy majd lessz jobb,jön eggy másik,felejtsem el stb.... nade :D könnyű azt mondani :)

... hiába a többi lájkoló ha csak 1 èrdekel igazán :/

... csak úgy gondoltam ha rá írnèk olyan barátiasan,lehet belőle eggy szèp barátság majd idővel,ha meg nem...akkor legalább dumáltunk egy jót...de akkor hamarabb túl fogom tudni magam tenni ,csak kiváncsi vagyok a reakciójára...mien stílusban fog írni....de már tènyleg nemvagyok benne biztos hogy jó ötlet ...

2015. aug. 22. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább nyiss ki egy helyesírási szótárt, az EGY szócikknél. Sokkal hasznosabb lesz.
2015. aug. 22. 21:33
 6/7 A kérdező kommentje:
szlovák suliba jártam...a véleményedet pedig kilehet fejteni inteligensebben is,nemkel egyből flegmáskodni ;)
2015. aug. 22. 21:38
 7/7 anonim válasza:
Szerintem nem venné rossz néven ha írnál neki, biztos jól eldumálgatnátok, de te lennél az érdeklődőbb személy. Szerintem egyoldalú beszélgetés lenne. Másrészt nehezebb lenne szerintem az egész feldolgozása. De lehet egy próbát megértem.
2015. aug. 29. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!