Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire visel meg csajt egy szakítás, ami egy hatéves kapcsolat végét jelenti?
igen, még ezt is mondta, hogy biznia kell.
most szinte senkit sem enged magához közel, félek hogy másé lesz. :(
mindketten 21 évesek vagyunk.
ez a mellette lenni dolog nekem is eszembe jutott, de nem akarok barát kategória lenni. mert ha mellette vagyok, akkor ergo nekem sirja ki magát, s akkor a végén: sorry, de csak barát. kösz, nem. :)
persze tudom hogy mellette kell lennem, bizonyos szinten ezt teszem, de nem viszem túlzásba.
nekem csak ő kell, s kitartok érte bármeddig. engem nem érdekel ha még fél évet is kell várni, mert tudom hogy összeillünk.
mondta h most azért nem akar senkivel sem lenni, mert engem nem akar felejtésre használni, adjak neki időt, s majd meglátjuk. de mint tudjuk, semmire sincs garancia.
bizok, nagyonis bizok, de félek is egyben.
Tűnj el, amennyire csak tudsz, és ne zaklasd. Tényleg idő kell neki, és ilyenkor a lányok - legalább is én - szeretjük megélni a függetlenség élményét, magunkra találni, stb.
Ha ilyenkor valaki akar tőlünk valamit, az csak ront a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!