Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire visel meg csajt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire visel meg csajt egy szakítás, ami egy hatéves kapcsolat végét jelenti?

Figyelt kérdés
mondta h most nem akar kapcsolatot kb. 6-7 hónapig. vélemény?
2015. aug. 18. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
viccelsz? szerinted úgy működik a szív, hogy oké 6 éves kapcsolat vége.. gyere új szerelem? Frászt!! Nem mindegy miért lett vége! Persze a "csaj" szánni akar egy "kis" időt magára is. Túl tenni magát a szakításon. Ez normális, nem csak a nőknél van így hanem a férfiaknál is. NAGYON!
2015. aug. 18. 16:58
 2/9 A kérdező kommentje:
csak mert megismerkedtünk és nagyon bejövünk egymásnak, de kérte h adjak neki időt, mert most nem megy. akkor tényleg ez lehet? remélem nem koppintott.
2015. aug. 18. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
hidd el ez az oka, nem koppint csak ez nagy idő egy kapcsolatban. és kell egy kis idő amíg újra bízik, újra tud párkapcsolatot kezdeni ezekhez idő kell. #1 voltam.
2015. aug. 18. 17:10
 4/9 A kérdező kommentje:

igen, még ezt is mondta, hogy biznia kell.

most szinte senkit sem enged magához közel, félek hogy másé lesz. :(

2015. aug. 18. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen mélyen érzet/érez iránta de nem lehet egy hónapról a másikra emelkedni.
2015. aug. 18. 18:44
 6/9 anonim ***** válasza:
támogasd őt. az a fontos és látja hogy rád számíthat, nekem így lett az új párom, hogy ő volt mellettem egy csúnya szakítás után. #1 voltam
2015. aug. 18. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. aug. 18. 19:38
 8/9 A kérdező kommentje:

mindketten 21 évesek vagyunk.

ez a mellette lenni dolog nekem is eszembe jutott, de nem akarok barát kategória lenni. mert ha mellette vagyok, akkor ergo nekem sirja ki magát, s akkor a végén: sorry, de csak barát. kösz, nem. :)

persze tudom hogy mellette kell lennem, bizonyos szinten ezt teszem, de nem viszem túlzásba.

nekem csak ő kell, s kitartok érte bármeddig. engem nem érdekel ha még fél évet is kell várni, mert tudom hogy összeillünk.

mondta h most azért nem akar senkivel sem lenni, mert engem nem akar felejtésre használni, adjak neki időt, s majd meglátjuk. de mint tudjuk, semmire sincs garancia.

bizok, nagyonis bizok, de félek is egyben.

2015. aug. 19. 07:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Tűnj el, amennyire csak tudsz, és ne zaklasd. Tényleg idő kell neki, és ilyenkor a lányok - legalább is én - szeretjük megélni a függetlenség élményét, magunkra találni, stb.

Ha ilyenkor valaki akar tőlünk valamit, az csak ront a helyzeten.

2015. szept. 13. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!