Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki rá?
Figyelt kérdés
A lényeg h az exem meg én 2 évig voltunk együtt és együtt is laktunk!!!kiadtam az utját, mert már nem ugy éreztem iránta és ugy gondoltam h ha nem szeretem akkor már jobb külön!!!!nem hazudhattam magamnak meg neki se.....de ugy gondolja h nem voltam korrekt vele!!!!azt mondta h mindent fizessek ki amit rám költött....nem tudtam mást csinálni mint képen röhögni....ha valakivel együtt vagyok és külön megyek nem vágom a képéhez h mit és mennyit költöttem!!!szerintem ez nem normális!!!!telefonon zaklat meg szid, h én tönkre tettem az életét stb.....annyira elegem van és bánt a dolog !!!részemről nem tartozok feléje semmmiv se se anyagi résszel se egyébbel!!!!külön életet élek már!! 25/nő Ő 40 / ffi2015. aug. 16. 17:32
22/26 A kérdező kommentje:
we want to look very smart
2015. aug. 16. 20:11
23/26 anonim válasza:
Szerintem nem az volt a kérdés, hogy mit szólunk a korkülönbséghez, még csak kioktatást sem kért a kérdező ezzel kapcsolatban, tehát 1-2 kommentelőt nem értek..
Na de a lényeg, hogy igen érthető a kiakadásod, semmi joga követelni a pénzét, amit ÖNSZÁNTÁBÓL költött rád. Gondolom senki nem tartott fegyvert a fejéhez, hogy ezt és ezt vegye meg neked.
Nem mellesleg, kezet emel rád és még te voltál inkorrekt és ő követelőzik? Szánalmas egy alak lehet.
24/26 A kérdező kommentje:
utolsó, köszönöm szépen...:) a lényeget vetted észre és mondtad is !!
2015. aug. 16. 20:18
25/26 anonim válasza:
szánalmas vagy kérdező,mit kezdel egy öregemberrel
26/26 anonim válasza:
én a helyébe még meg is rugdostalak volna igy lett volna korrekt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!