Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromról meztelen kép került fel a netre, kb 7lány barátja is látta. Jogosan akadtam ki?
Pár év múlva már úgyis másvalakivel lesz mindkettőtök. nem értem, mit balhézol, hogy hú de szeretitek egymást. Főleg ha ilyen bulizós részeges életmódot éltek, semmi komolyság nincs a kapcsolatban.
Majd egyszer megjön az eszed, és nem olyannal fogsz járni, aki kicsi ittasan meztelenül fürdik mások előtt a medencében. Hátha vannak normális pasik is, de mivel nem találtál, muszáj volt egy tucatemberrel összejönnöd és most ráfogod, hogy hú de szeretitek egymást. Hát nagyon, biztos.
"akkor is mindenki látta amit csak nekem kellene"
Rossz felfogás. Képzeld el, akik mondjuk nudista strandra járnak, és hasonlók. A pasid LÁTVÁNYA nem a tulajdonod.
Egyszer a párom volt egy vízitúrán, ahol az összes pasi meztelenül fürdött és ugrált a vízbe, és erről videó is készült. A közös élménybeszámolón volt kis pironkodás, viszont ennek köszönhetően gyakorlatilag az összes haverunk farkát láttam (és nem csak én, hanem a társaságban lévő összes nő is). Röhögtünk egyet, de nem csináltunk belőle ügyet.
Szerintem is túlreagálod. Ja, látták páran pucéran, de nem volt erotikus a szituáció. Kb. mintha a pasid a nőgyógyászodra lenne féltékeny.
Hogy mit csinálnék? Röhögnék egy jót az egészen. Te is megpróbálhatnál minél hamarabb túllépni rajta saját magad és a kapcsolatotok érdekében.
kíváncsi vagyok, mik lennének a reakciók, ha a kérdező pasi lenne, és a barátnőjéről kerültek volna ki képek.. :D
akkor az kommentek jó része a csajt savazná, hogy micsoda r.banc, hogy meztelenül mutogatja magát, és a kérdezőnek szakítania kellene egy ilyen olcsó rib.ivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!