Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromról meztelen kép került...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromról meztelen kép került fel a netre, kb 7lány barátja is látta. Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Baratom buliban volt és olyannyira jol sikerult h kicsit ittasan meztelenul furdott a medencében. Ezzel mág nem lett volna gond, de kép is készült amit a barátai viccbol elkuldtek egy facebokos csoportba ahol lány barataik is vannak......véletlenul láttam meg, nagyon rosszul esik. Ő elég féltékeny, én eddig nem voltam. De ez nekem sok. Nem megcsalás meg nem ő kuldte el a képet...de akkor is mindenki látta amit csak nekem kellene. Ő szerinte nagyon tulreagálom, és sajnálja de visszacsinálni nem tudja. Ti mit csinálnátok ilyen esetben? szeretjük egymást nagyon...20/L

2015. aug. 11. 15:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
hát pech, ha nincs mit szégyelnie akkor nem gond:-D
2015. aug. 11. 15:27
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Talán a lökött barátaira kéne haragudni. Egyébként meg miért zavar, ha látta valaki? Jót kell nevetni rajta, nem pedig veszekedni.
2015. aug. 11. 15:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy képről van szó nem élőbe mutogatta a a csajoknak a f..kát meg nem is akarta hanem egyik buta haverja rakta fel , ne reagáld túl felesleges olyan téren meg csak te látod amilye van szóval nincs gond..;) Ne féltékenykedj , ilyen miatt ez olyan mintha azért féltékenykednél mert facebookon belájkolja egyik lány ismerőse a profilképét haszontalan dolog .;)
2015. aug. 11. 15:35
 4/13 anonim ***** válasza:

Pár év múlva már úgyis másvalakivel lesz mindkettőtök. nem értem, mit balhézol, hogy hú de szeretitek egymást. Főleg ha ilyen bulizós részeges életmódot éltek, semmi komolyság nincs a kapcsolatban.

Majd egyszer megjön az eszed, és nem olyannal fogsz járni, aki kicsi ittasan meztelenül fürdik mások előtt a medencében. Hátha vannak normális pasik is, de mivel nem találtál, muszáj volt egy tucatemberrel összejönnöd és most ráfogod, hogy hú de szeretitek egymást. Hát nagyon, biztos.

2015. aug. 11. 15:49
 5/13 anonim ***** válasza:
28%
Te meg milyen rossz indulatú .. otthon ülős ember vagy , lehet hogy neked az a jó hogy otthon ülsz ésvárod h legyen pasid barátaid de nem lesznek meg nem is voltak .. Mindenkinek kell szórakozás és igen is el nézhető egy 20 -21 pasitól és lánytól is h hétvégente elmegy és iszogat most éljenek ne 50 éves korukba kapkodjanak hogy huu nem csináltam semmi bolondságot nem csináltam ezt meg és akkor kezdjék el mind sok ember..
2015. aug. 11. 15:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeretitek egymást, nem is értem mi a kérdés...Miért nem beszélitek meg együtt és léptek túl rajta!?
2015. aug. 11. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

"akkor is mindenki látta amit csak nekem kellene"

Rossz felfogás. Képzeld el, akik mondjuk nudista strandra járnak, és hasonlók. A pasid LÁTVÁNYA nem a tulajdonod.

Egyszer a párom volt egy vízitúrán, ahol az összes pasi meztelenül fürdött és ugrált a vízbe, és erről videó is készült. A közös élménybeszámolón volt kis pironkodás, viszont ennek köszönhetően gyakorlatilag az összes haverunk farkát láttam (és nem csak én, hanem a társaságban lévő összes nő is). Röhögtünk egyet, de nem csináltunk belőle ügyet.

2015. aug. 11. 16:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Felkerült egy meztelen kép a barátodról az internetre. Mégis mire vagy féltékeny? Az utolsónak van igaza, a látványának nem feltétlenül kell, hogy csak tiéd legyen. :)
2015. aug. 11. 17:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is túlreagálod. Ja, látták páran pucéran, de nem volt erotikus a szituáció. Kb. mintha a pasid a nőgyógyászodra lenne féltékeny.

Hogy mit csinálnék? Röhögnék egy jót az egészen. Te is megpróbálhatnál minél hamarabb túllépni rajta saját magad és a kapcsolatotok érdekében.

2015. aug. 11. 17:26
 10/13 anonim ***** válasza:

kíváncsi vagyok, mik lennének a reakciók, ha a kérdező pasi lenne, és a barátnőjéről kerültek volna ki képek.. :D

akkor az kommentek jó része a csajt savazná, hogy micsoda r.banc, hogy meztelenül mutogatja magát, és a kérdezőnek szakítania kellene egy ilyen olcsó rib.ivel.

2015. aug. 11. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!