Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromról meztelen kép került fel a netre, kb 7lány barátja is látta. Jogosan akadtam ki?
Figyelt kérdés
Baratom buliban volt és olyannyira jol sikerult h kicsit ittasan meztelenul furdott a medencében. Ezzel mág nem lett volna gond, de kép is készült amit a barátai viccbol elkuldtek egy facebokos csoportba ahol lány barataik is vannak......véletlenul láttam meg, nagyon rosszul esik. Ő elég féltékeny, én eddig nem voltam. De ez nekem sok. Nem megcsalás meg nem ő kuldte el a képet...de akkor is mindenki látta amit csak nekem kellene. Ő szerinte nagyon tulreagálom, és sajnálja de visszacsinálni nem tudja. Ti mit csinálnátok ilyen esetben? szeretjük egymást nagyon...20/L2015. aug. 11. 15:11
11/13 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy egy pasinak nem gáz, ha más is látja a büszkeségét, inkább menő, vagy kb. lesz@rja. Gondolom, a vízitúrán lévő csajok nem pucéran fürödtek a férfiak előtt. Egyszerűen más a megítélése a dolognak, szerintem is túlreagálja a kérdező. Kedves, huszonéves haverok jól megviccelték a srácot, a srácnak ez belefért, nyilván, ha nem fért volna bele, nem lennének ilyen barátai. És megint csak más kérdés, hogy egy meztelen csajról egyáltalán tennének-e fel képet a barátnői bárhová, vagy csak az exe, aki jól meg akarja szívatni, mert ezzel tényleg lejáratná. De a kérdésben szereplő srácnak ez poén, különösebben nem izgatja a dolog, ezt kellene megérteni.
12/13 anonim válasza:
És?
másrol is készült pucér fotó.még csak nem is csinàltatta,nem is ő küldte.neki lenne oka kiakadni(akkor sem rád) ahogy neked sem őt kéne piszkàlni,hanem a fotóst,meg azt aki meg ajándékozza a netet párod péniszével.
13/13 anonim válasza:
Csak az valami, ha egy nő pucér. A pucér férfi nem szám! szarj rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!