Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogosan akadtam ki rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki rá?

Figyelt kérdés
A lényeg h az exem meg én 2 évig voltunk együtt és együtt is laktunk!!!kiadtam az utját, mert már nem ugy éreztem iránta és ugy gondoltam h ha nem szeretem akkor már jobb külön!!!!nem hazudhattam magamnak meg neki se.....de ugy gondolja h nem voltam korrekt vele!!!!azt mondta h mindent fizessek ki amit rám költött....nem tudtam mást csinálni mint képen röhögni....ha valakivel együtt vagyok és külön megyek nem vágom a képéhez h mit és mennyit költöttem!!!szerintem ez nem normális!!!!telefonon zaklat meg szid, h én tönkre tettem az életét stb.....annyira elegem van és bánt a dolog !!!részemről nem tartozok feléje semmmiv se se anyagi résszel se egyébbel!!!!külön életet élek már!! 25/nő Ő 40 / ffi
2015. aug. 16. 17:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hát ennyi ésszel értelmesebb megoldást nem is tudnál találni kérdezőm :)
2015. aug. 16. 17:54
 12/26 A kérdező kommentje:
na meg nem egy hangfelvételem van h miket mond és fenyeget engem .... ezért van hangrögzitő a telon...szerintem ez is bizonyiték...
2015. aug. 16. 17:57
 13/26 anonim ***** válasza:
# 10 Ezt mondjuk mondhattad volna. Tudod sok nő azért szakít, mert olyan kedve van éppen. Az persze más, ha kezet emelt rád. Vedd úgy, hogy visszaszívtam amit mondtam.
2015. aug. 16. 17:58
 14/26 A kérdező kommentje:
amugy az idősebb ffiak a gyengéim!!sose volt korom beli...nem jönnek be!!gondoltam h ő azt adja amire vágyom: biztonság, megbecsülés,törödés, na meg h kitombolta magát és fontos leszek neki!!de még se igy lett.ez van . egyszer késtem 10 percet mert eldumáltam az időt a barátnőmmel. beléptem az ajton azt szemköztvert h én hogy mertem késni..de nem ez volt az első és utolso , de vége van ..na igen nem irtam az elejeén és már mindenki nekem "támadt"...mindenki előitéletes...ez van ...#10 de legalább te elnézést kérsz és semmi baj :)
2015. aug. 16. 18:08
 15/26 anonim ***** válasza:
Oh igen? Akkor tessék csak, nyugodtan. Majd ihatod a levét! :D Gondolom te is az apakomplexus nevű betegségben szenvedsz. Manapság nagy divat lett ezzel leplezni azt, hogy anyagi biztonságot akarnak már a hülye kis 16 éves pi**ák is. Szánalmas de ez van. Ja, és jól tette! :D
2015. aug. 16. 18:17
 16/26 anonim ***** válasza:
10# de nagy tuskó vagy! Írom ezt férfiként!
2015. aug. 16. 18:22
 17/26 A kérdező kommentje:
normális vagy?? és hogy ha az van ahhoz neked mi a szar közöd van ?? te hogy vélekedst egy idegen emberről aki egy kérdést tesz fel és nem is ismered????menj el orvoshoz
2015. aug. 16. 18:25
 18/26 anonim ***** válasza:
Pszt! Egy tuskó nem beszél. Ja és: https://www.youtube.com/watch?v=sPZFX8mmgTs
2015. aug. 16. 19:37
 19/26 A kérdező kommentje:
ugy látom megfelelsz a"neved" jelentéséhez.... szánalmas vagy...
2015. aug. 16. 19:48
 20/26 anonim ***** válasza:
Mond meg neki ha felhív, hogy pereljen be ha gondja van.
2015. aug. 16. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!