Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki rá?
Figyelt kérdés
A lényeg h az exem meg én 2 évig voltunk együtt és együtt is laktunk!!!kiadtam az utját, mert már nem ugy éreztem iránta és ugy gondoltam h ha nem szeretem akkor már jobb külön!!!!nem hazudhattam magamnak meg neki se.....de ugy gondolja h nem voltam korrekt vele!!!!azt mondta h mindent fizessek ki amit rám költött....nem tudtam mást csinálni mint képen röhögni....ha valakivel együtt vagyok és külön megyek nem vágom a képéhez h mit és mennyit költöttem!!!szerintem ez nem normális!!!!telefonon zaklat meg szid, h én tönkre tettem az életét stb.....annyira elegem van és bánt a dolog !!!részemről nem tartozok feléje semmmiv se se anyagi résszel se egyébbel!!!!külön életet élek már!! 25/nő Ő 40 / ffi2015. aug. 16. 17:32
2/26 anonim válasza:
Semmi gond. Majd a bíróság dönt.
3/26 anonim válasza:
Zárt osztályról szabadultál ennyi felkiáltójellel? Extrém mód kolerikus lehetsz. Gondolom, az is rosszul esne neked, ha azt is felhozná, hogy te egy fityinggel sem járultál hozzá a párkapcsolat fenntartásához :O Nesze neked Dobos Örzse...ezért kell a 25 éves kislánynak 40 éves ipse.
4/26 A kérdező kommentje:
sztem nem az a lényeg h hány felkiáltójel !!!! :)
2015. aug. 16. 17:40
5/26 A kérdező kommentje:
ugyan ugy dolgoztam meg fizettem a számlákat stb.
2015. aug. 16. 17:42
6/26 anonim válasza:
Nem akadtál ki jogosan. Szakítottál vele. Viseld a következményeit. Ezt a kérdést pedig lementem a gépemre, mert -bár nyilván kevés esély van rá - ha ismerem a srácot akivel szakítottál, itt a bizonyíték, amiben beismered, hogy költött rád.
7/26 anonim válasza:
Látjátok lányok... Kezdjetek inkább a korosztályotoknak megfelelő pasival, nem kell menőzni, hogy idősebb pasi kúr bennetek mert ez lesz a vége.
8/26 A kérdező kommentje:
véleményem szerint ha van papir v számla h mit költött rám v bármi akkor azt mondom ok, de hasra ütésre nem fogok fizetni....
2015. aug. 16. 17:48
9/26 anonim válasza:
# 8 Jó rendben, köszönöm a tippet. Ha lesz barátnőm, mindenről megtartani a papírokat, hogy legyen fegyver a kezemben, ha kidob, mint a szemetet. Amúgy ettől függetlenül amit mondtam megállja a helyét: Szakítottál, te voltál az első aki bántotta a másikat. Miért nem akarod viselni a tetteid következményeit?
10/26 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenkiben meg változnak a párja irán az érzések ha kezet emel a másikre és szex sincs kb egy honapja....igaz, most h mondod félre kellett volna kurnom...ostoba
2015. aug. 16. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!