Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elengedni a barátom. Nincs semmi amivel rá tudnám beszélni a folytatásra?
Megpróbálom röviden leírni, hogy mi is a helyzet.
Kb 1 héttel ezelőtt felhoztam a szakítás gondolatát, mivel mostanában nem éreztem elég szeretetet a (volt) barátomtól. Pedig szerintem pár változással megint lehetne ugyanolyan jó, mint régebben. Ő elgondolkodott ezen és úgy gondolta, hogy a szakítás lenne a megfelelő, mert egyszer úgyis bekövetkezett volna szerinte (akkor ennyi erővel elkezdeni se volt érdemes...). Ez egy hatalmas nagy szíven ütés volt nekem. Másnap próbáltam felhozni érveket, hogy miért is lenne érdemes folytatnunk, de attól függetlenül, hogy még még ő is szeret (vagy nem tudom hogy most hogy van így 1 hét elteltével) és ott van az ő fejében is, hogy még mehet tovább, inkább a befejezés mellett döntött, mert nem hisz az emberek változásában.
Nekem azóta ez egy kín, hogy nem látom. És amint bejövök a szobámba minden róla szól, és akárhol megfordulok rá emlékeztet és hiányzik.
Törődjek bele ebbe a helyzetbe, hátha elmúlik valamikor? Mert nagyon szeretném folytatni a kapcsolatunkat (már lassan 2 éves lett volna) és nem tudom mit kéne még tennem ezért.
Aki megcsal másokat az érdekes módon sokszor kap még egy esélyt, de a mi kapcsolatunk miért nem? Úgy gondolom sok energiámat fektettem bele és nem akarom, hogy elvesszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!