Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szakítás után az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítás után az összes tőlem kapott tárgyat visszaküldi az exem, arról mit gondoljak?

Figyelt kérdés

2015. júl. 6. 07:42
1 2
 11/19 Mumusan ***** válasza:
Én mindent megtartottam. Az életem része volt.
2015. júl. 6. 11:09
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem azt mondja, hogy nagyon vége.
2015. júl. 7. 12:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Azt, hogy végleg kitörölt az életéből.. gondolom nem ez a 'maradjunk barátok'típusú szakítás volt.
2015. júl. 7. 15:21
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem kicsit behülyítettem :-(, ez igaz.
2015. júl. 7. 20:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Akkor ez a pecsétje volt annak, hogy nem kér belőled semmit..

nem szabad meglepődni rajta, mert mindenki másképp éli meg az elengedést.a szakítás is olyan egy picit mintha meghalna az embernek valakije, és sokan nem szeretnek az illetőre emlékeztető tárgyakkal tovább együtt élni, de van olyan is akit ez nem zavar.

2015. júl. 7. 21:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez megalázó.
2015. júl. 7. 21:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen fair dolog, pláne ha értékes dolgok is akadnak benne. Nem tart belőled igényt semmire, hát visszaküldi.

Ahhoz képest, pedig hogy meg is tarthatta volna, vagy egyenesen a kukába passzolja, nekem simán jó arcnak tűnik.

2015. júl. 8. 21:11
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki más, másképp reagál, mást jelent neki, neked, stb. Feltételezem lányról van szó és nem túl szépen váltatok el. Ebben az esetben kizárt, amiket itt hajtanak. Ha én ezt csinálnám a barátommal, akkor mindketten tisztában lennénk, hogy ezzel vérig sérteném, megaláznám, szánalmassá és jelentéktelenné tenném az egész addigi kapcsolatunkat. Szerintem, amíg együtt voltatok (jobb esetben) nem számított, hogy minek mennyi az ára, mindketten csak adni akartatok, hogy kifejezzétek a szereteteket egymás iránt. Ha ezeket a tárgyakat, szakítás után, pofátlanul a képedbe tolja, az mi ha nem provokáció, de komolyan? Értelmes, felnőtt ember békén hagyja az exét, nem küldözgeti neki a holmijait, mint valami mániákus. Lehet hamarabb akar felejteni, de ez akkor sem jófejség, sokkal inkább suttyóság. Most komolyan örüljön a kérdező annak, hogy az árából vehet valamit? Ez a lehető leggázabb dolog, amit hallottam. Én meg párom is adtunk-kaptunk már drága ajándékokat, de egyikünknek se fordulna meg a fejében, hogy visszaadogassuk később, mintha csak kölcsönbe járna, vagy mintha ezzel "béreltük" volna ki egymást. Mindketten éretlenek vagytok még párkapcsolatra, mondom ezt tök fiatalon és ismeretlenül is.
2015. júl. 9. 07:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Előző, tök fiatalon is....

olvastad a kérdezőt???

"Nem kicsit behülyítettem :-(, ez igaz."

2015. júl. 9. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!