Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy lánnyal szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánnyal szakítás után összefutok és kedves velem, megsimogat, érdeklődik az azt jelent, hogy szeret? Vagy már túl van rajtam és tud semlegesen kezelni?

Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottunk, azóta beszéltünk már. Hétfőn még sírás is volt a telefonba, hogy szeret, hiányzom, de nem akar.

#szakítás újrakezdés
2015. júl. 5. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden jel arra utal,hogy még szeret.
2015. júl. 5. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
még szeret, de ésszel tudja, hogy nem működik
2015. júl. 26. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Arra utal, hogy a csaj egy g+ci, aki szeret szívatni, szórakozni az exekkel. Szakít veled, és utána meg provokál, játssza a "legyünk jóbarátok" kártyát. Akármibe lefogadom, hogy ő szakított veled, nem te vele. Persze, dumcsizzunk, legyünk jóba, de azért "úgy" már nem kellesz neki.

Szerintem ne találkozz vele többet, ha nem akarod szívatni magad. Nekem az első barátnőm volt ilyen, kidobott, már rég másokkal dugott, de akármikor egy pillanatra magányos volt, engem hívogatott, hogy mennyire hiányzom neki, mondogatta, hogy majd később össze akar jönni velem, meg hasonlók, én hülye meg besz_optam. Majdnem megőrültem tőle, több, mint fél évig csinálta, mikor egyszer nagyon kiakadtam, és leordítottam a telefonban.

Azóta nem hív és azóta minden rendben van velem... :D

2015. júl. 26. 16:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen ő dobott :) már nem keresem 3 hete! Nem akarom elhinni, hogy g*ci lenne. Nem olyan. Vagy mind olyan?
2015. aug. 1. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy nem tudatosan g+ci, hanem jófejkedni akar, hogy önmagát ne tartsa szemét g+cinek, mert dobott és összetörte a szívedet. (?összetörte?)

Ezt nagyon sok csaj csinálja, és azt hiszi, hogy mennyire kedves, meg jófej emiatt.

Nem tudom, hogy ki hogy van ezzel, de ha engem kidob és megaláz egy csaj, akkor hagyjon békén a pitsába, és ne kedveskedjen meg szórakozzon velem, mert nem akarom többet látni.

2015. aug. 3. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!