Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás vagy sem?

Figyelt kérdés

7 és fél hónapja vagyok együtt a párommal és az alatt az idő alatt elég sokat veszekedtünk, mindig ugyan amiatt. Neki kell eltartania magát, és gyakran (szinte mindig) késő estig dolgozik (autószerelő), ennek ellenére majdnem minden este jön, de az együtt töltött idő arra korlátolódik, hogy jön és alszunk. Én mondtam neki, h nem kell minden nap jönnie, de ha jön akkor jöjjön már korábban, hogy beszélgessünk vagy hasonlók. Azt is mondtam, hogyha nincs kedve, vagy dolgozik akkor hívjon fel és mondja el nekem, ehelyett nekem kell este fél 8 körül felhívnom, hogy jön-e vagy sem? Még ha tudja is hogy nem jön, vagy nem ér haza időben akkor sem hív fel. Ennek ellenére megkapok mindent amit szeretnék, de nekem nem kellenek ajándékok, 1 drága ajándéknál nekem többet jelent a vele kettesben töltött idő. Szerintetek mit tegyek?

Ui: Tegnap nagyon összekaptunk emiatt, és elhangzott h szakítsunk, de utána küldött üzenetet, hogy szeret, meg h és sose értem meg. Tudom, hogy engednem kéne, de azért 1 hívás jól esne.

2015. júl. 3. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Adidg beszélj vele erről amíg nem hív, ha belegyezzik.
2015. júl. 3. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd ott, ha már most sem tud rád időt szakítani, amikor még friss a kapcsolat, később csak romlani fog a helyzet
2015. júl. 3. 13:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem én is nagyban hibás vagyok, mert nem figyelek arra amit ő mond, és ő is mert ő se törődik azzal amit én mondok. Megpróbálom vele megbeszélni a dolgokat és próbálok majd engedékenyebb lenni, nem pedig egy hárpia. Köszönöm a válaszokat. :)
2015. júl. 3. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:

"Ennek ellenére megkapok mindent amit szeretnék, de nekem nem kellenek ajándékok, 1 drága ajándéknál nekem többet jelent a vele kettesben töltött idő."

Valsószínű nem tudja máshogy kifejezni feléd a szeretetét, minthogy drága ajándékokat vesz neked. A férfiakat arra nevelték, hogy nekik kell a pénzt keresni, hogy segíteni, támogatni tudják a párjukat.

Próbáld megérteni kicsit az ő helyzetét, hogy érted dolgozik, hogy annyi pénzt keressen, hogy neked ne hiányozzon semmi, és mindent megkapjál. Ő így tudja kifejezni a szeretetét, mint annyi más férfi. Az meg teljesen világos, hogy elfárad az egész napi kemény munkában, és ezért nem tud nagyon mást csinálni, mint pihenni.

Próbáld meg nem veszekedve, kedvesen mondani neki a következőket:

Mondd meg neki, hogy nagyon tetszenek neked az ajándékok, meg hogy megad neked mindent, és hogy ez nagyon fontos neked. Mondd meg, hogy büszeke vagy rá, hogy ilyen keményen dolgozik és hogy ennyi pénzt keres. (A férfiaknak nagyon nagy szükségük van a dícséretre, elismerő szavakra a szex mellett, ebből tudják, hogy szereted őket.)

Utána monnd meg, hogy nagyon örülnél neki, ha a nap közepén, mondjuk 2 és 3 között (mondj neki konkrét időpontot, a férfiaknak konkrétumok, számok kellenek felhívna téged. Mondd meg, hogy nagyon várod a hívását, stb.

Mondd meg azt is, hogy neked az lenne a legjobb ajándék, ha több időt töltenétek együtt, esetleg ahelyett, hogy valami tárgyat vesz neked, jobb lenne, ha kettesben elmennétek étterembe vagy nyaralni, vagy hasonló. A férfiak sokkal jobban megértik, ha KONKRÉT dolgot mondasz, ne csak azt, hogy "örülnék több együttöltött időnek", hanem inkább konkrétan mondd meg, hogy szeretnél elmenni étterembe kettesben pl.

Találj ki te is programmokat, hogy ne érezze lehúzásnak. Mondd meg neki, hogy a kedvencét főzöd vacsorára jövő péntek este, érjen haza időben. És akkor TVnézés helyett vacsoráztok, utána elcsábíthatod valami szexi fehérneművel.

Sok sikert!

2015. júl. 4. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves #4-es! Azért nem kéne a férfiakat ennyire buta és együgyű lényekként leírni. Aki akar valamit, akinek fontos a másik az úgyis megejti azt a telefonhívást. Akinek meg nem az, annak hiába mondanak konkrétumokat, csak ideig óráig működik az is. (amúgy a nőknek meg tök felesleges konkrétumokkal megmondani, hogy mi a baj, mert ők csak "éreznek"...)
2015. júl. 4. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!