Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítás után az összes tőlem kapott tárgyat visszaküldi az exem, arról mit gondoljak?
Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 07:42
2/19 anonim válasza:
Hát szerintem semmit, mosolyogd meg, de ne is foglalkozz ezzel a dologgal aztán többet. :)
3/19 anonim válasza:
Ha kukába dobná az jobb lenne? Nevetséges.
4/19 anonim válasza:
El akar felejteni és nem tudta eldönteni, hogy kidobja őket vagy mi legyen velük így a legegyszerűbb módot választotta. Visszaküldi neked és majd te eldöntöd mi lesz vele, mert így biztosan nem fő amiatt a feje, hogy esetleg te visszaköveteled, hisz te vetted. (bár ajándékot nem szokás visszaadni)
6/19 anonim válasza:
3. Es miert jobb, ha visszakuldi? Ez a legsuttyobb dolog, mert szakitas, ide-oda, az ajandekot nem adjuk vissza. Legalabbis nekem ezt taniottak.
7/19 anonim válasza:
#2-es vagyok és egyetértek #6-ossal: suttyóság - és mint mondtam, gondolhatsz akármit, de nem szabad erre semmit se reagálni, mert csak provokálni akar (nyilván sértett maradt, megbékélt ember nyugton hagyja az exét szakítás után).
8/19 Noren1989 válasza:
Kicsit fura...én inkább landoltattam a kukába mindent.
25/F
9/19 A kérdező kommentje:
Elég értékes cuccokat kapott. Köszi a választ.
2015. júl. 6. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!