Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Bunkóság tőlem, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság tőlem, hogy azért szakítottam a barátnőmmel, mert nagyon meghízott?

Figyelt kérdés
Amikor összejöttünk, tudta, hogy én a vékony nőket szeretem, azokra gerjedek, a kövérek taszítanak. Ez van. Ennek ellenére elhagyta magát és meghízott. Így meg már nem kívánom szexuálisan. Most játszottam volna meg magam, hogy így is vonzó, közbe meg másra gondoltam volna szex közben?
2015. máj. 27. 19:30
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
78%

*Te délután amúgy még nem egy pénzre utazó sportos fitneszmodell voltál vagy az egy másik 50%-os volt?

Az egy másik volt. Az biztos nem én voltam:D

Egy valamit tudj: ha egy ember szereti a másikat, az foggal körömmel a bajban a másik ember mellett áll, akár vékony, akár kövér. Az sosem szégyelli a másikat, hanem mellette áll és segíti fogyni, vagy kikászálódni a gödörből. Teccik érteni?

De ezt majd akkor fogod megérteni, ha nem fiatal tacskóként reagálsz dolgokra, hanem érett bölcs emberként, aki egyetlen egyszer is magán felül mást. Ezt majd akkor fogod megérteni.

2015. máj. 27. 20:28
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem vonzott téged külsőre, ezellen nem tudsz mit tenni, ezért nem működött a szex, ami már probléma, hiszen a szex szerves része a kapcsolatnak. Azonban az őszinteség és a kommunikáció is ugyanilyen mérvadó. Ha nem figyelmeztetted őt, nem beszéltél tapintatosan az aggályaidról, csak egyik napról a másikra otthagytad, akkor igen, bunkó vagy.
2015. máj. 27. 20:29
 23/41 anonim ***** válasza:
A 22-es hsz, a 20-asnak szól.Kizárólag csak neki.
2015. máj. 27. 20:29
 24/41 anonim ***** válasza:
*aki egyetlen egyszer is magán felül mást tudott szeretni.
2015. máj. 27. 20:30
 25/41 anonim ***** válasza:
47%

Miért nem látom, hogy ugyanilyen vehemensen próbálnád meggyőzni azokat a nőket akik a magas férfiakat szeretik, hogy márpedig tessenek összejönni nekik egy alacsonnyal vagy azokat a férfiakat akik mondjuk kimondottan a teltebbeket szeretik?

Ha a kérdés az lenne, hogy valaki azért szakított a csajával mert lefogyott akkor fogadni mernék, hogy nem szónokolnál most itt.

Ha pedig ennyire nem számít a külső akkor gyere össze Molnár Krisztiánnak és nézd meg mennyire jó.

2015. máj. 27. 20:36
 26/41 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a mai libáknak etalon a Molnár Krisztián, de el kell keserítselek, ha az egyetlen férfi volna a világon a krapek, nekem akkor se kéne.

Nincs több hozzáfűznivalóm a témához. Amit kellett elmondtam és már untat.

2015. máj. 27. 20:43
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Megmondtad neki, hogy magára szedett pár kilót? Megkérted, hogy fogyjon kicsit mert így neked nem annyira vonzó? Esetleg felajánlottad a segítséged a fogyásához? Ha nem, csak simán eldobtad, akkor nem szeretted a lányt és igen, ez bunkó dolog.

Ha előtte figyelmeztetted és felajánlottad a segítséged, de ennek ellenére nem tett semmit a fogyásért, akkor érthető a döntésed.

2015. máj. 27. 21:08
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Háát, nem lehettél túl szerelmes. :D Barátom 20 kilót szedett fel amióta együtt vagyunk. Abszolut nem zavart, azóta már leadott 10-et. Maga miatt tette, nekem tetszett mindenhogyan, de támogattam benne, mert neki ez esett jól. Én is felszedtem egyszer 10 kilót, aztán leadtam. Barátomtól egy rossz szót nem hallottam, így is nagyon tetszettem neki, majd amikor le akartam adni, szintén támogatott. Szerintem te a szerelmet hírből sem ismered, ami nagy kár. 23/N
2015. máj. 27. 21:22
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Itt nincs értelme a lelki szövegnek, mert itt szó sem volt szerelemről... Vagy a testén kívül szerettél rajta mást is kérdező? Mert én nem hiszem... Nem baj ám, majd most jól lefogy, aztán talál magának egy nem felszínes pasit, te meg kergetheted a plázacicákat kedvedre, ők meg majd ott hagynak téged egy izmosabbért, pénzesebbért, és jól meg is érdemled!
2015. máj. 27. 22:09
 30/41 anonim ***** válasza:
Azt mond már el milyen magas és kb hány kiló, ne azt hogy olyan kövér...
2015. máj. 27. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!