Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság tőlem, hogy azért szakítottam a barátnőmmel, mert nagyon meghízott?
Nem vagyok dagadék. Engem sem vonzanak a kövér nők, viszont nem is csak külső alapján jövök össze azzal, akivel összejövök. Ha szereti az ember a másikat, akkor szerintem nem hagyja el egyből külsőségek miatt, és főleg nem kezd el ilyen alpári stílusban nyilatkozni az egész ügyről a neten... Nyilván azért te is érzed, hogy valami nem kóser ha már így megkérdezted...
De akkor még egyszer megkérdezem: Vetted a fáradtságot, hogy kiderítsd, hogy miért hízott meg, és próbáltad inspirálni, segíteni a fogyásban, vagy rögtön eldobtad?
Baby, remélem a berendezésed 10%-a még épségbe maradt, ne nagyon tombolj:DD Legalább a 10%-ajó ha a cuccaidnak megmarad:DD
Na pá aranyom, rólam meg azt mondasz amit csak akarsz-lepereg:DD
Te délután amúgy még nem egy pénzre utazó sportos fitneszmodell voltál vagy az egy másik 50%-os volt?
Szerintem nem olyan lényegtelen. Akárhogy is nézzük, ha valakinek a barátnője elhízik 55 kilóról 90-100-ra akkor ott már abszolút érthető, hogy nem vonzódott hozzá többé és rövid időn belül megunja.
Továbbá, akárhogyan is nézzük, elég ciki egy ilyen lánnyal mutatkozni az utcán is. Tudom, hogy ez most elég felszínes beszólás volt.
Azt is hozzá tenném még, hogy ha tényleg eléggé elhízott a csaj akkor nem fog egykönnyen jó pasit találni mert a férfiak túlnyomó részének nem tetszenek a kövérek.
A helyzet az, hogy hiába utálkozol, két dolog derül ki az esetből:
1. Te amúgy is csak a testéért voltál a nővel, mert nem álltál mellette a probléma megoldásában, sőt, olyan kapcsolatot teremtettél, amiben kifordult önmagából.
2. A következő kapcsolataidban is ugyanilyen marad a viselkedésed, tönkre fogod tenni a nőt (meghízik, elsárkányosodik, stb), és valóban egyedül maradsz örökre. Számos ilyen esetet láttam már.. illetve a másik, ha még gyerek is besikerül, és te oda leszel kötve a dagadt barátnődhöz, mint az exem a legutolsó nőjéhez.. Ez alól csak akkor leszel kivétel, ha felfogod, hogy te sem vagy ám ártatlan, és megtanulsz normálisan élni egy párkapcsolatban. Aki boldog melletted, az nem hagyja el magát, egyrészt saját maga miatt, másrészt már csak azért sem, mert tetszeni akar neked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!