Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Bunkóság tőlem, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság tőlem, hogy azért szakítottam a barátnőmmel, mert nagyon meghízott?

Figyelt kérdés
Amikor összejöttünk, tudta, hogy én a vékony nőket szeretem, azokra gerjedek, a kövérek taszítanak. Ez van. Ennek ellenére elhagyta magát és meghízott. Így meg már nem kívánom szexuálisan. Most játszottam volna meg magam, hogy így is vonzó, közbe meg másra gondoltam volna szex közben?
2015. máj. 27. 19:30
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
98%
Legalább most azzal vagy, akire gondoltál volna szex közben?
2015. máj. 27. 19:32
 2/41 anonim ***** válasza:
90%
Próbáltad előbb inspirálni, hogy fogyjon, valamint kideríteni, hogy mi az oka a hízásának? Ha nem, akkor nem igazán lehettek iránta túl mély érzéseid, ha csak így eldobtad.
2015. máj. 27. 19:33
 3/41 anonim ***** válasza:
78%

És mit csinálsz akkor ha egy nő pont azért hagy el mert vékony vagy? miközben lehúztál vele X évet:D

A csaj csak nyert vele, hogy leléptél tőle, mert neki ese van arra, hogy találjon egy olyat, aki őt szereti, neked viszont esélytelen, hogy emberileg az ő szintjére kerülj, és a test-en kivül bármit észre vegyél. Hogy hol a hiba a gépezetben, azt majd 50-es évek végén fogod észre venni:D

Egyébként tudtad, hogy a hízás az lelki védelem is, főleg akkor ha egy kapcsolatban egy nő nem érzi jól magát?:D

2015. máj. 27. 19:34
 4/41 anonim ***** válasza:
*mert neki esélye
2015. máj. 27. 19:35
 5/41 anonim ***** válasza:
17%
Hűűűűűűűű de elhallgattál kérdező:DD Hát van ez így:D Nem sokáig lehet előadni a fiatal sharmost legínykét:D vEgy darabig a pénzzel még tudsz kompenzálni a plázacicusoknál, később már azt se, később meg bánatos kutyus szemekkel nézed a libusokat, és emlékezel a régi szép időkre:D
2015. máj. 27. 19:40
 6/41 anonim ***** válasza:
79%
Én az egyik exem mellet depressziós lettem, meghíztam, ami miatt folyamatosan bántott, én még mélyebbre zuhantam, de nem hagyott el.. a nulla önbizalmammal végül én léptem ki a kapcsolatból, mikor már élni sem volt kedvem. A szakítás után magamhoz tértem, boldog életem lett, fogyni kezdtem, társra találtam. Nem az a bunkóság, hogy szakítottál vele a súlya miatt, hanem az, hogy lelkileg odáig romboltad, hogy ez lett belőle. Előtted vékony volt, utánad kövér, a kettő között pedig ott voltál te, tehát logikus, hogy részese voltál a dolognak. A legjobb, amit tehettél, az a szakítás volt.
2015. máj. 27. 19:43
 7/41 anonim ***** válasza:
13%

A késői emlékezéshez küldök néked egy jó nótát:)

https://www.youtube.com/watch?v=E438ZsGIKrQ&feature=share

Érdekes, pont a napokban vártam egy ilyen kérdést-és hát megérkezett, mire megtaláltam a nótát neked:D

2015. máj. 27. 19:48
 8/41 anonim ***** válasza:
67%
Nem az. Bocsass meg onmagadnak es lepj tovabb.
2015. máj. 27. 19:49
 9/41 A kérdező kommentje:

Jaj de sok itt a dagadék, akik már azt találják ki, hogy a párjuk miatt híztak el. :D

Nem tehetek róla, nem izgulok fel a kövérekre, nyilván ti se jöttök össze egy olyannal, aki nem vonzó külsőleg (számotokra). na ő meg megváltozott, most én emiatt nehogy már egész életemre kolostorba vonuljak és ne élvezhessem a szexet olyannal akit kívánok is.

2015. máj. 27. 19:57
 10/41 anonim ***** válasza:
14%

Hogy megaláztalak? és igy mindenki előtt?

Inkább alázzalak mindenki előtt, de vedd észre időben hogy hol a hiba a gépezetedben, hogy ne maradj egész életedre egyedül. Hiába próbálja az egódat most egy kiöregedett singli, aki senki normálisnak nem kell simizni, akinek se kutyája, se macskája.Mert ha igy haladsz akkor fogsz, esélyed nem lesz egy normális nőt találnod, csak azt aki leránt és kihasznál pénzzel, és bedug az öregek otthonába ha már nem tud rólad több pénzt leszedni..

2015. máj. 27. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!