Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság tőlem, hogy azért szakítottam a barátnőmmel, mert nagyon meghízott?
És mit csinálsz akkor ha egy nő pont azért hagy el mert vékony vagy? miközben lehúztál vele X évet:D
A csaj csak nyert vele, hogy leléptél tőle, mert neki ese van arra, hogy találjon egy olyat, aki őt szereti, neked viszont esélytelen, hogy emberileg az ő szintjére kerülj, és a test-en kivül bármit észre vegyél. Hogy hol a hiba a gépezetben, azt majd 50-es évek végén fogod észre venni:D
Egyébként tudtad, hogy a hízás az lelki védelem is, főleg akkor ha egy kapcsolatban egy nő nem érzi jól magát?:D
A késői emlékezéshez küldök néked egy jó nótát:)
https://www.youtube.com/watch?v=E438ZsGIKrQ&feature=share
Érdekes, pont a napokban vártam egy ilyen kérdést-és hát megérkezett, mire megtaláltam a nótát neked:D
Jaj de sok itt a dagadék, akik már azt találják ki, hogy a párjuk miatt híztak el. :D
Nem tehetek róla, nem izgulok fel a kövérekre, nyilván ti se jöttök össze egy olyannal, aki nem vonzó külsőleg (számotokra). na ő meg megváltozott, most én emiatt nehogy már egész életemre kolostorba vonuljak és ne élvezhessem a szexet olyannal akit kívánok is.
Hogy megaláztalak? és igy mindenki előtt?
Inkább alázzalak mindenki előtt, de vedd észre időben hogy hol a hiba a gépezetedben, hogy ne maradj egész életedre egyedül. Hiába próbálja az egódat most egy kiöregedett singli, aki senki normálisnak nem kell simizni, akinek se kutyája, se macskája.Mert ha igy haladsz akkor fogsz, esélyed nem lesz egy normális nőt találnod, csak azt aki leránt és kihasznál pénzzel, és bedug az öregek otthonába ha már nem tud rólad több pénzt leszedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!