Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Mindjárt szétrobbanok mérgemben.
Megismerkedtem egy sráccal, találkozgattunk, alakultak a dolgok. Megbeszéltük, hogy ma felmegyek hozzá, nézünk vmi filmet. Mondta, hogy keressek a neten olyat mit megnéznék, közben leszaladt a boltba, mert elfelejtett venni üdítőt. Odaülök a géphez, megnyitom a netet, és egyből egy olyan oldal volt megnyitva, amin szexpartnereket lehet keresni pénzért. Regisztrálni kell, be is volt lépve. Teljesen lesokkolt a dolog. El akartam rohanni, de aztán inkább megvártam, és rákérdeztem. Először azt mondta, hogy csak véletlenül rákattintott, de mivel láttam hogy névvel, jelszóval be van lépve, nem tudta tagadni. Bevallotta, hogy többször igénybe vett már onnan csajokat, még az ismerkedésünk elején is, de amióta látta, hogy alakulnak a dolgok kettőnk közt, azóta nem. Nem sokkal korábban még azt mesélte, hogy volt előttem kapcsolata, most meg kiderült, hogy hazugság az egész, elment prostikhoz hogy szexelhessen, mert még arra se volt képes, hogy felszedjen valakit. Arra kért, hogy gondoljam át, mert szerinte ez olyan, mintha egy házibuliban lefeküdt volna egy csajjal. Mit kéne csinálnom? Folytassuk tovább? Sajnos nem tudok rá ugyanúgy nézni mint előtte.
Ti mit tennétek, ha a pasitokról ez kiderülne?
Van valami abban is, amit a 27-es mond. Mármint hogy kíváncsiságból is nézegetnek a pasik ilyen oldalakat. Én lányként is megnéztem egyszer egy ilyet kíváncsiságból, pedig én aztán nem akartam prostizni, és a fiúkat szeretem :-D
A probléma ott van, hogy 1. a fiú több lányt is igénybe vett már erről az oldalról (ami azért, valljuk be, több, mint egyszerű nézegetés), 2. akkor is megtette, amikor már kezdtek alakulni a dolgok a kérdezővel, 3. hazudozott. Plusz ha egy pasinak a prostizás teljesen rendben van, akár még úgy is, hogy van kapcsolata, azzal én nem tudnék együtt lenni, mert annyira különbözik az értékrendünk. De ez már magán szoc probléma. Egyszerűen sajnálom, hogy egyeseknek érzelmekre nincs is igényük, csak szexre.
Én értem hogyan függ össze a meghívás és a prosti...
Hasonló helyzetben voltam én is. Mindent megvettem, mert szegény srácnak nem volt pénze, tanult még, majd ha befejezi akkor megosztjuk a költségeket, és lesz olyan, hogy ő fizet helyettem is, ahogy én tettem őhelyette. Legalábbis így gondoltam. Aztán vége volt a sulinak júniusban, ő közölte, hogy nyáron nem fog elmenni dolgozni, mert jár neki a pihenés, szóval végig a s*e*ggét vakarta. Közben találkozgattunk, akkor derült ki, hogy prostikhoz járt előttem. Mert arra volt pénze. Én hülye meg még sajnáltam is, mondtam, hogy ne költsön rám, még a saját részét se fizesse, majd én. Aztán azt mondtam neki ősszel, hogy most rajta a sor, hogy közös programot találjon ki, erre az volt a választ, hogy ez olyan mintha arra kérném, hogy vigyen el hawaii-ra, és túl nagy elvárásaim vannak... Gondoltam ha prostikra nem sajnálta a pénzt, akkor a barátnőjét igazán elviheti egy moziba, vagy beülni valahova. Hát tévedtem.
Kifogtál egy ingyenélő piócát... Próbálod összekötni valahogy a prostizással, de nem igazán sikerült.
Ezt a formát már rég ott kellett volna hagynod, mert egy szar szemét alak. Valamiért mégsem hagytad ott... Próbálsz bűnbakot keresni, az pedig az, hogy előtted elment prostizni. Nem csalt meg, nem csinált semmit ellened, csak az összekapart pénzéből elment prostizni.
Az, hogy egy ingyenélő takonygerinc szar, aki lusta dolgozni (engem már rég kib..tak volna a szüleim, ha nem járok egyetemre VAGY dolgozni) azt ne keverjük össze ezzel a dologgal. A múltbéli prostizás NEM magyarázat erre. Egszerűen csak egy szar jellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!