Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Mindjárt szétrobbanok mérgemben.

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal, találkozgattunk, alakultak a dolgok. Megbeszéltük, hogy ma felmegyek hozzá, nézünk vmi filmet. Mondta, hogy keressek a neten olyat mit megnéznék, közben leszaladt a boltba, mert elfelejtett venni üdítőt. Odaülök a géphez, megnyitom a netet, és egyből egy olyan oldal volt megnyitva, amin szexpartnereket lehet keresni pénzért. Regisztrálni kell, be is volt lépve. Teljesen lesokkolt a dolog. El akartam rohanni, de aztán inkább megvártam, és rákérdeztem. Először azt mondta, hogy csak véletlenül rákattintott, de mivel láttam hogy névvel, jelszóval be van lépve, nem tudta tagadni. Bevallotta, hogy többször igénybe vett már onnan csajokat, még az ismerkedésünk elején is, de amióta látta, hogy alakulnak a dolgok kettőnk közt, azóta nem. Nem sokkal korábban még azt mesélte, hogy volt előttem kapcsolata, most meg kiderült, hogy hazugság az egész, elment prostikhoz hogy szexelhessen, mert még arra se volt képes, hogy felszedjen valakit. Arra kért, hogy gondoljam át, mert szerinte ez olyan, mintha egy házibuliban lefeküdt volna egy csajjal. Mit kéne csinálnom? Folytassuk tovább? Sajnos nem tudok rá ugyanúgy nézni mint előtte.

Ti mit tennétek, ha a pasitokról ez kiderülne?

2015. jan. 24. 15:50
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
46%
miért baj az ha jól akarta érezni magát?
2015. jan. 24. 15:52
 2/40 anonim ***** válasza:
79%
Téged mégis fel tudott szedni.
2015. jan. 24. 15:56
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Halloc első 69%-ban jó válasz tudsz valamit:D
 4/40 anonim ***** válasza:
52%
én nem találkoznék vele többet. nem a regisztrálás meg a pénzért való szex miatt, hanem a hazudozás miatt.
 5/40 anonim ***** válasza:
76%

azon röhögtem aki azt írta hogy téged még is fel tudott szedni :DD

amúgy tényleg hazudozik stb én is azért nem javaslom vele a kapcsolatot

2015. jan. 24. 16:03
 6/40 A kérdező kommentje:
Igen, fel tudott szedni. Neten ismertem meg, kedvesnek tűnt, jó volt vele beszélgetni. Külsőre nem az esetem, de gondoltam majd a személyisége kárpótol a hiányosságokért.
2015. jan. 24. 16:04
 7/40 anonim ***** válasza:
6: Úgy látom, ez sajnos nem jött be.
2015. jan. 24. 16:06
 8/40 anonim ***** válasza:
34%
Mi jogon mersz a gépében turkálni, cseszd meg? Te mit szólnál, ha kutatnék a holmijaid között, és a pofádhoz b#sznám a vibrátoraidat? Idióta!
2015. jan. 24. 16:14
 9/40 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
25%
#6 hagyd a fenébe aki kivül ronda belnül mégrondáb (ez üt ki rajta)
2015. jan. 24. 16:14
 10/40 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%
#8 átmetetnék rajtad egy focicsapatot...
2015. jan. 24. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!