Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek komolyan gondolja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

A volt barátom nemrég felkeresett,hogy nem kezdhetnénk e újra.Úgy 1éve szakított velem és körülbelül 2 évig voltunk együtt.

Akkoriban nem tudtam mért szakított csak hirtelen elment.Ha láttam az utcán egyszerűen átnézett rajtam.

Amikor pár napja találkoztunk elmondta,hogy "családi okok" miatt tette azt amit és nagyon megbánta. Azt is elmondta,hogy ez az éve szőrnyű volt és sokat sírt miattam,ez az egész miatt,de nem tudom eldönteni,hogy most megint hazudik e vagy nem.

2014. szept. 7. 05:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Megint belédszeretett...de a magyarázata,hogy miért hagyott el...az kamu szerintem.
2014. szept. 7. 05:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Kérdező, a puding próbája az evés.

1 lehetősége mindig kell hogy legyen az embernek. Add meg neki, ha vissza él vele, akkor legközelebb nem dőlsz be neki, ha meg megragadja a lehetőséget és mint a cövek melletted áll akkor nyertél egy embert aki szeret téged.

Sok sikert:)

2014. szept. 7. 07:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Próba cseresznye:)
2014. szept. 7. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!