Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatom, hogy komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy komolyan gondolja-e velem? N21

Figyelt kérdés
Egy hónapja jöttem össze valakivel,akit négy hónapja ismerek.Ő jóval idősebb nálam,41 éves.Megbeszéltük,hogy találkozgatunk.Ez eddig így is van,elmondott egy két haverjának is.Még lakáson kívüli közös program nem nagyon volt,de együtt jól elvagyunk,és a szex is hihetetlenül szuper.Ő komoly ember,őszinte,talán néha túl komoly is.Amit mond,az biztosan úgy is van.De most van túl a váláson,és még ettől függetlenül is félnék ennyi idő után rákérdezni,hogy mit gondol velünk kapcsolatban.Miből tudnék következtetni mégis,hogy komolyan gondolja e?Nekem nagyon tetszik,én el tudnám vele képzelni.

2014. jún. 13. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem lehet megmondani hogy mit akar... De hogy csak dugni kellesz neki az hótziher.. Hidd el sok ilyet láttam már!
2014. jún. 13. 14:37
 2/12 PearlDiver ***** válasza:
100%
Ha szex helyett mindenféle más közös elfoglaltságot javasolsz, kibújhat a szög a zsákból.
2014. jún. 13. 14:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Rossz hírem van.. ez ennyi. Mivel egy hónapig ez megfelelt neked: lakás-kaja-tv-szex-tv-ital-szex-alvás.. reggel tipli. Szerinted miért is akarna mást???? Tudom fáj, de a legtöbb negyvenes vágyik egy fincsi huszonéveskére, főleg ha 17-nek nézel ki. De akkor pedig megjelenni már ciki, mert lányának nézel ki....

Haragudhatsz rám, de tudod, hogy igazam van.

2014. jún. 13. 15:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagy eséllyel csak szexre kellesz neki. Remélem nem gondoltad komolyan hogy egy válás után majd újra halál komoly kapcsolatot akar...ne viccelj már...
2014. jún. 13. 15:35
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
Egy hónap után már szex? Az azért kemény. Esetleg előbb megismerni egymást? A legtöbb 40-esnek csak a szex kéne.
2014. jún. 14. 02:25
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
gondolom nem volt szűz...minek játssza meg akkor az elérhetetlent hónapokig? Tök felesleges... mi is a 3. randin feküdtünk le először a férjemmel. 2 hete voltunk együtt. Ráadásul ő még szűz volt:D nem kell ezt sokáig húzni....jobb előbb tudni ha nem illenek össze szex terén...
2014. jún. 14. 14:54
 7/12 anonim ***** válasza:
6. És ha nem illetek össze, akkor utána még 20 emberrel kipróbálni, hátha vele se illetek össze. Nem csak szex terén kell összeilleni, ezek alapján is simán ki lehet szűrni, működne-e a kapcsolat vagy nem.
2014. jún. 14. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Annyi amennyi. Meg kell találni a jó szexet és a működő kapcsolatot is egyben. Mert ha valamelyik nem megy, az egész kapcsolat halálra van ítélve. Vagyis feleslegesen rabolják egymás idejét a párok. Vagy előbb, vagy utóbb szakítás lesz, vagy élethosszig szenvedés.

Én legalábbis ezt tapasztaltam. És nem kellett 20 pasival lefeküdnöm míg megtaláltam azt akivel mindkettő működik. Még tízzel sem. Kevesebb volt.

2014. jún. 14. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
8. Másnak lehet, hogy hússzal kéne ehhez. Nem mindenkinél jön be. Az ember csak elhasználódik abban, h sok emberrel lefekszik, és felesleges is, ha egyéb módokon is hamar kibukna, ha nem illenek össze.
2014. jún. 14. 18:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én komolyabb terén félre értés ne essék,nem házzaságra és gyerekre gondoltam. Én nem szeretnék házasodni,mert rengeteg a válás,és értelmetlennek találom.Ha két ember szereti egymást,nincs szüksége papírra. A gyerekeket pedig nem nagyon szeretem,egyszerűen nem vágyom rá. Én csak egy élettársat szeretnék,éppen ezért voltam benne a dologban ő vele. Volt egy hosszú kapcsolatom, de pár hónapja szóba jött a házasság,és én leléptem.
2014. jún. 14. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!