Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy komolyan gondolja-e velem? N21
Figyelt kérdés
Egy hónapja jöttem össze valakivel,akit négy hónapja ismerek.Ő jóval idősebb nálam,41 éves.Megbeszéltük,hogy találkozgatunk.Ez eddig így is van,elmondott egy két haverjának is.Még lakáson kívüli közös program nem nagyon volt,de együtt jól elvagyunk,és a szex is hihetetlenül szuper.Ő komoly ember,őszinte,talán néha túl komoly is.Amit mond,az biztosan úgy is van.De most van túl a váláson,és még ettől függetlenül is félnék ennyi idő után rákérdezni,hogy mit gondol velünk kapcsolatban.Miből tudnék következtetni mégis,hogy komolyan gondolja e?Nekem nagyon tetszik,én el tudnám vele képzelni.2014. jún. 13. 14:34
11/12 anonim válasza:
nyilván nem kell lefeküdni pl azzal akinél már előbb kiütközik hogy nem illünk össze.. ilyenben is volt részem. kemény 3 hét után leléptem:D
Kérdező, ha ezeket (házasság, gyerek) nem akarod, akkor meg igazából mindegy is... ha pár szex után nem hagyott ott, szerintem komolyan gondolja. De azért azt tisztázd vele, hogy nem vágysz fenti dolgokra, mert később becsapva érezheti magát a párod. Már ha még nem mondtad neki.
12/12 A kérdező kommentje:
Neki már volt felesége,és van két kisgyereke is.Még nem mondta ki tisztán,de úgy vettem ki,gyereket már nem szeretne,és éppen ezért lenne nekem tökéletes ez így. Ha véletlenül házasodni szeretne,ebben még megegyezhetünk.A másik barátomnál az volt abaj,hogy igazából nem szerettem ennyire.És abban reménykedek,hogy mivel ő már 40 felett van, annyira nem nagyon válogathat a nők között,főleg nem fiatalabbak között, így végülis ha nincs gond,miért ne lennék neki jó. Ebben reménykedem.A többit pedig megoldanánk:) Én csak szeretnék vele lenni:)
2014. jún. 14. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!