Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy a Párom komolyan mondja hogy neki igy vagyok jó? Testalkat.
nem azt mondtad hogy nem tudod mennyi vagy mert soha nem méreckedtél?
amúgy ez nem számít kövérnek.
Szerintem komolyan mondja. Ha jól veszem ki a szövegből, már nem huszonévesek vagytok... A párod nőt akar nem kislányt, ebben igazat adok neki.
Annyira nem vészesen sok az a 62kiló a 164cm-hez!
De amúgy ha annyira nem hiszel neki, diétázz egy keveset. Ledobsz 5kilót lehet jobban tetszenél magadnak.
A párodnak valszeg így is úgy is szép leszel, de legalább biztos leszel benne, hogy nemc sak vígasztal ;)
21F
Ha kíván és le akar veled feküdni akkor biztos bejössz neki nem?:) Amúgy hogy sikerült 90kgról 52re fogyni, milyen módszerrel? Grat hozzá...nekem nem megy..
23L
Hallod, garatulálok!
Amúgy a 164 cm-hez ideális az 54 kg!
Ne foglalkozz a pasiddal mit mond, a te testedet úgy alakítsd, hogy jól érezd benne magad!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!