Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatom azt, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom azt, hogy egy férfi komolyan gondolja-e velem a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit két hónapja,találkoztunk többször is.Megtörtént a szex még az elején.Meg beszéltünk elég komoly dolgokat ,ő azt mondta rá igen,meg ő komolyan gondolja velem.Nekem volt előtte egy csalódásom.Honnan tudhatom ő komolyan gondolja-e velem?Nem-e fog elhagyni egy kis idő múlva?
2012. máj. 2. 05:41
 1/8 anonim ***** válasza:
sehogy, neked kell rájönnöd, abból amit mond, és ahogy mondja. nincs rá recept.
2012. máj. 2. 06:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.De ha csak szexet akart volna dobot volna nem?
2012. máj. 2. 06:17
 3/8 anonim ***** válasza:

nem biztos. lehet hogy más kéjbarlangjában is jár.

azóta is szexeltek vagy csak az elején?

tapasztaltabb nők szerintem már átlátnak a szitán, te vagy nem vagy az, vagy bebeszéled magadnak hogy szeret, ami nyilván lehetséges. ügyesen ki tudod szimatolni hogy szeret-e :)

2012. máj. 2. 06:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudja a férfi hogy te nem fogsz lelépni 6 hónap múlva mással?
2012. máj. 2. 10:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha engemet fog szeretni mindig,én biztosan nem.Mert nekem egy komoly kapcsolat kell.Vannak gyerekeim.Nekem a biztonság és őszinteség számít legjobban.
2012. máj. 2. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:

10:44

sajnos ez csak szó... bármikor betoppanhat az életedbe egy másik aki sokkal vadabb érzelmeket fog majd kiváltani belőled, gyerekek meg szépen felnőnek.. és akkor nem kell ezen agyalnod hogy mi lesz velük..

2012. máj. 3. 17:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó!Sajnálom nem ismersz,és így mondasz véleményt rólam.Én tudom milyen vagyok,és neked semmi jogod nincs véleményt mondani rólam,mert nem ismersz!
2012. máj. 3. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:

19:23

Én nem mondok véleményt, általánosságban beszélek.

Arra célzok hogy nem tudod mi lesz a jövőben, és hogy mondani bármit lehet... (bármelyik félnek)

most azt mondod soha, mondjuk 3 év múlva a pasid cége csődbe jut, ő elkezd inni, elkezd verni (nem ismerem, de egy lehetőség) akkor is vele maradsz??? Gratulálok ha igen.

De elég ha csak elszerencsejátékozza a pénzét, vagy bármi más amivel téged hoz kellemetlen helyzetbe vagy te nyakadba varrja az adósságait.

Vagy megcsal és AISDes lesz??? Megteheti, nem látsz a fejébe, max elhiszed amit mondd.

2012. máj. 3. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!