Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az égő ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az égő ha egy férfi megkönnyezi a zátonyrafutott kapcsolatot?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok eléggé rosszul alakulnak a dolgok a párommav valamelyik nap mikozben próbáltuk megbeszélni a dolgokat megkönnyeztem. Szerinte ez visszataszító és nem jó dolog. Mit gondoltok erről?

2012. ápr. 5. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
nem égő. ebből is látod, hogy ember vagy. vannak érzéseid. ami nem szégyen. szereted és most hiányzik.
2012. ápr. 5. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha bőgve ordítoztad az asztal körül szaladgálva, hogy "Ne hagyj el Maris", akkor nagyon is visszataszító.

De egyébként is kitarthattál volna, amíg egyedül maradsz. Egy ilyen megbeszélős helyzetben határozottságot és elszántságot kell mutatni, nem könnyezni. Többet érsz el vele.

2012. ápr. 5. 21:57
 3/10 Diarmand ***** válasza:

Egy srác sem lehet mindig beton és ahogy az előttem lévő írta, érzelmei mindenkinek vannak. Az baj ha egy srác túl érzelgős, ellenben az nem ha tud sírni. Képzeld én is sírtam már :) Kapcsolat végén is.

Az, hogy szerinte ez egy visszataszító dolog... durvának fogok hangzani, de ha tényleg zátonyra futott a kapcsolat szerinted is, akkor ne próbáld megmenteni, nem érdemes. Ha neki egy érzelemmentes tuskó kell (bocs) keressen olyat. Látatlanban aszondon, jobbat érdemelsz.

2012. ápr. 5. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
A csaj előtt sírni égő. Ha nem a jelenlétében, hanem egyedül teszed, akkor nem gáz.
2012. ápr. 5. 22:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is sírtam mikor vége lett az első kapcsolatomnak. Ma már csak röhögök kínomban. :D
2012. ápr. 5. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Amelyik csaj szerint meg ez visszataszító, az nem is érdemel könnyeket.
2012. ápr. 5. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Előttem már könnyezett,de sírt is párom a kapcsolatunk miatt.Nekem ez először furcsa volt,nemtudtam hova tenni,de tudom,hogy vannak érzései,nem is gyengék felém,így megtisztelő és igazán boldoggá tesz,hogy bízik bennem annyira,hogy nem fél kimutatni ,amit érez.
2012. ápr. 5. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
A férfiak is emberek, és éreznek is, semmi égő nincs abban, ha olykor sírnak. Az az égő, ha valaki ezt nem érti meg...Ebben az esetben nem a te viselkedésed, hanem a párodé volt égő. Ahelyett, hogy próbálta volna megérteni az érzéseidet, még be is szólt, hogy ez nem jó, ergó barátnőd érzelmileg még nem túl érett és nem is igazán empatikus...
2012. ápr. 5. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nőként azt mondom, hogy sokkal jobban aggaszt ha egy férfi annyira elnyomja az érzéseit, hogy nem tud sírni. Engem mindig megnyugtat, ha egy pasi tud sírni.
2012. ápr. 6. 09:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Igeeeeen, mer' a fiúk nem sírnak!

Ha könnyeket ejtesz, akkor te egy gyámoltalan kislány vagy, akinek anyuka szoknyája mellett a helye.

Nemtom, mennyire volt komoly a kapcsolatotok, de ha az volt, akkor a párod egy gyökér.

2012. ápr. 6. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!