Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az égő ha egy férfi megkönnyezi a zátonyrafutott kapcsolatot?
Attól függ. Ha bőgve ordítoztad az asztal körül szaladgálva, hogy "Ne hagyj el Maris", akkor nagyon is visszataszító.
De egyébként is kitarthattál volna, amíg egyedül maradsz. Egy ilyen megbeszélős helyzetben határozottságot és elszántságot kell mutatni, nem könnyezni. Többet érsz el vele.
Egy srác sem lehet mindig beton és ahogy az előttem lévő írta, érzelmei mindenkinek vannak. Az baj ha egy srác túl érzelgős, ellenben az nem ha tud sírni. Képzeld én is sírtam már :) Kapcsolat végén is.
Az, hogy szerinte ez egy visszataszító dolog... durvának fogok hangzani, de ha tényleg zátonyra futott a kapcsolat szerinted is, akkor ne próbáld megmenteni, nem érdemes. Ha neki egy érzelemmentes tuskó kell (bocs) keressen olyat. Látatlanban aszondon, jobbat érdemelsz.
Igeeeeen, mer' a fiúk nem sírnak!
Ha könnyeket ejtesz, akkor te egy gyámoltalan kislány vagy, akinek anyuka szoknyája mellett a helye.
Nemtom, mennyire volt komoly a kapcsolatotok, de ha az volt, akkor a párod egy gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!