Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy férfi gyávaságból inkább marad szingli?
Én jártam már így egy sráccal, nem tudom miért, de azt mondta, hogy beijedt, és inkább ne randizzunk többet. Most erre mi okosat tudsz mondani, hát jó.
Nekem azóta lett komoly pasim. Ő meg dettó veri a fejét a falba. :D (saját bevallás szerint)
igen, én, egyszerűen olyan betoji vagyok, pedig lehet bejönnék pár csajnak a csoportban.
Meg volt egy csaj aki nagyon tetszett, hozzá el is kezdtem közeledni, de kaptam egy ismerőstől egy fülest, hogy állítólag nem jövök be neki, így hagytam annyiba, és azóta megpróbálom minél jobban kerülni.
Nem értem hova kutyulod ezt a dolgot.
A szabadság/szingliség nevezd ahogy akarod jobban tetszik neki mint a lány, mi ebben olyan bonyolult?
Emészthetőbb ha csak azért mert gyáva? Ez olyan mint mikor lepattint a lány a dizsiben akkor biztos azért mert leszbi?
Gondold ezt, ha neked igy kényelmesebb.
ma 11:50
Én meg inkább férfiaknál látom ezt, elég sok haverom van, tudom miről beszélek. És, hát verik a fejüket a falba, meg gyötrődnek, hogy hová tűnnek a rendes lányok. Haha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!