Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy 20 évesen több, mint egy éve szingli vagyok?
Figyelt kérdés
Nem mozgok semmilyen társaságban, kicsit félek, hogy egyedül pazarlom el a legszebb éveim.2012. ápr. 2. 00:43
1/24 anonim válasza:
Magadnak okozod a bajt, ez senkit nem érdekel...
2/24 A kérdező kommentje:
köszi az empatikus választ. :)
2012. ápr. 2. 00:50
3/24 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok...nem járok el sehova, és ettől depressziós is lettem :/
4/24 lila nyuszi válasza:
Jó neked, hogy csak egy éve. :) Nekem nem volt még senkim.
20/N
5/24 anonim válasza:
Nem jársz suliba? Nincs munkád? Egy barlangban laksz a hegyekben?
6/24 anonim válasza:
Már miért lenne ciki? Annak érzed? Nem? Akkor nem az! Én sem érzem annak, pedig 22 évesen vagyok egyedül 22 éve...
22/f
7/24 anonim válasza:
Nem vagy az.Es meg van boven a szep eveidbol, felteve ha nem hiperszuper gyorsan oregedsz.:)
22.L "szingli" de ha akarnek talalnek, de ha akarok nem talalok jeligevel letezem...:DDDkhm.
8/24 anonim válasza:
21 éves vagyok, 21 éve nincs barátnőm. Én nem érzem cikinek csak kellemetlen a tudat, hogy miért vagyok én ilyen, miért nem tudok bartákozni vagy járni valakivel. 21/F
9/24 anonim válasza:
Szóval akkor én vagyok itt az egyetlen aki 21 éve szingli és ezt cikinek érzi?
Na remek. Mostmár kisebbségi komplexusom is van.
21F
10/24 anonim válasza:
Hehe, mennyi nyomi ír ide. És még én azt hittem magamról, hogy én voltam a lúzer, mivel csak 19 éves koromban tudtam barátnőt szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!