Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy 20 évesen több, mint egy éve szingli vagyok?
Figyelt kérdés
Nem mozgok semmilyen társaságban, kicsit félek, hogy egyedül pazarlom el a legszebb éveim.2012. ápr. 2. 00:43
11/24 Beviz Elek válasza:
van rosszabb is... amikor le van kötve a kezed de mennél...
12/24 anonim válasza:
Üdv a klubban tesó!
Magányos 22 éves herceg keresi hercegnőjét.
13/24 anonim válasza:
Nem ciki! Az sokkal cikibb lenne, ha csak azért lennél valakivel kapcsolatban, hogy elmondhasd végre nem vagy szingli.
14/24 A kérdező kommentje:
Mi lenne, ha összeismerkednénk itt azokkal, akik szintén magányosak? :)
2012. ápr. 2. 10:26
15/24 anonim válasza:
Megalakulna a lúzer társkereső.
16/24 A kérdező kommentje:
Ühüm, értem. Köszi az empatikus választ, te paraszt :)
2012. ápr. 2. 11:36
17/24 anonim válasza:
itt ket nagy gyoker is valaszzolt...ereketlen tahok.
En nem erzem magam luzernek, Te se erezd magad annak!:) am nem is rossz az otleted:)
18/24 anonim válasza:
Külföldön fogok magamnak találni nőt! Ezek meg fulladjanak bele a sminkjükbe.
19/24 A kérdező kommentje:
Én is lány vagyok, nem hiszem, hogy általánosításra lenne szükség, de felőlem Indonéziában is csajozhatsz, nekem nem fáj :)
2012. ápr. 2. 15:50
20/24 anonim válasza:
Dünnyögj egy sort hogy szingli vagy, nekem se fáj. És igen általánosítok, mert megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!