Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratomnak van egy 2 eves fia. Meg nem talalkoztam vele.4 honapja jarunk. Szerintetek nem gondolja velem komolyan? Mert, hogy meg nem lattam a fiut, nem lehetunk egyszerre ott nala.
Elárulok neked egy titkot.....nekem is van 2 gyermekem akiket egyedül nevelek, de csakis akkor mutatnám be nekik az új választottamat, ha "biztos" lennék benne, hogy az a kapcsolat ha nem is életem végéig, de nagyon sokáig fog tartani, mert ha belegondolsz, akkor akár minden 4-5 hónapban vagy talán gyakrabban is megismerhetne a gyerek egy-egy újabb jelöltet, ami a kicsire nézve nem valami hasznos.
A párod elővigyázatos és félti a gyermekét, amit én teljesen jogosnak és dicséretesnek tartok, nekem nagyon sok ismerősöm is így csinálja akiknek gyermekük van.
Legyél türelmes, eljön majd az idő amikor bemutat, de nyilván a fia a legfontosabb neki és ez mindig így is lesz, én ezt teljesen érthetőnek és természetesnek tartom :)
Koszi a valaszokat!
Meg nem voltam ilyen helyzetben, azert erdekel a kerdes.
A gyerek meg kicsi, 2 eves (meg nincs is 2 teljesen), igy nem tudom mennyire fogna fel, hogy ki vagyok.
Turelmes vagyok, nem siettetem a dolgokat.
34 es 38 evesek vagyunk.
8 honapja szakitottak a gyerek anyjaval, de elotte sem volt jo a kapcsolat, nem is voltak hazasok.
Nem miattam szakitottak, en akkor nem is ismertem a sracot.
A gyereket nem terveztek, a no azt mondta nem lehet terhes orvosi ok miatt, a pasi meg elhitte...
Miben mas igy a szituacio?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!