Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratomnak van egy 2 eves fia. Meg nem talalkoztam vele.4 honapja jarunk. Szerintetek nem gondolja velem komolyan? Mert, hogy meg nem lattam a fiut, nem lehetunk egyszerre ott nala.
Huh, de bonyolult ez tenyleg ...
Engem nem zavar, hogy mindig a gyereke lesz az elso, hisz ez termeszetes. Nemt udom mennyire zavar ez mas lanyt?
Aki ilyen helyzetben van, erdekelne.
Mondott mar le randit pl. babauszas miatt.
Legalabb latom, hogy jo apa.
De jo Neked !
Most mennyi ideje vagytok egyutt ?
Ha az osszekoltozest tervezi, tuti komolyan gondolja!
Nyaralni mi is voltunk, 2 honap utan.
Az enyem eleg ellentmondasos sokszor, nem tudok kiigazodni rajta.
Meg nagyon fiatal vagy.
Mondom ezt, 33 evesen :)
Legfeljebb ne mondj igent azonnal, varj, hogy alakul. A korkulonbseg zavar esetleg ?
Meg ha van hova hazamenned, ha nem ugy alakulnak a dolgok, akkor megprobalhatod!
Nekem nem lenne hova mennem, ezert ugy nehezebb lenne ha mondana , h koltozzek a hazaba. De persze orulnek !
Ertem... A gyerek mindig nala van vagy csak hetvegen?
Ha vigasztal: nekem is van egy feltestverem, akit nagyon szeretek, es anyukam is a sajatjakent szerette , 6 eves volt mikor osszejottek apukammal ( az o fia )
Ami esetleg hatrany lehet, hogy Te mindig a masodik leszel.
De ekozben, meg egy gyerek jo, es csodas dolog! Es ha lennenek majd neked is kesobb, akkor lenne egy batyjuk, es az csak jo :)
21 evesen meg elhiszem, hogy nehez ez, nekem 33 evesen is nehez ez a dolog! Foleg, hogy mindig masodik leszek. Es ez nem fog valtozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!