Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Táncoljak a barátomnak?
Nem tudok táncolni, nincs ritmus érzékem, két bal lábam van, és úgy összességében béna vagyok ebben, viszont szeretek bénáskodni zenére, ha a barátnőmmel bulizunk, akkor vele el tudom engedni magam, és nem érdekel, hogy béna vagyok, esmhogy vannak körülöttem sokan mások.
De a barátom nem sokan más, hanem egy ember, aki csak rám koncentrálna...ráadásul hastáncot szeretne... Valamennyire szeretek is játszani a hasammal tánc közben, meg még anno sokat hulla hop karikáztam, egészen elfogadható szerintem a csípő mozgásom, csak nem a hastánchoz. Nagyon félek, hogy egy nagy rakás vonagló kakinak tűnnék előtte. Pedig szívesen megtenném neki.
"Nem tudok táncolni, nincs ritmus érzékem, két bal lábam van, és úgy összességében béna vagyok ebben"
"Táncoljak a barátomnak?"
NE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!