Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Táncoljak a barátomnak?

Figyelt kérdés

Nem tudok táncolni, nincs ritmus érzékem, két bal lábam van, és úgy összességében béna vagyok ebben, viszont szeretek bénáskodni zenére, ha a barátnőmmel bulizunk, akkor vele el tudom engedni magam, és nem érdekel, hogy béna vagyok, esmhogy vannak körülöttem sokan mások.

De a barátom nem sokan más, hanem egy ember, aki csak rám koncentrálna...ráadásul hastáncot szeretne... Valamennyire szeretek is játszani a hasammal tánc közben, meg még anno sokat hulla hop karikáztam, egészen elfogadható szerintem a csípő mozgásom, csak nem a hastánchoz. Nagyon félek, hogy egy nagy rakás vonagló kakinak tűnnék előtte. Pedig szívesen megtenném neki.

2014. aug. 19. 14:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. :) max mondja, hogy mit csinálj másképp, de tuti értékeli, hogy a kedvéért próbálkozol. Gyakorolj egy kicsit és utána mehet!: )
2014. aug. 19. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg bénán táncolsz, akkor hiába szeretnék vonzónak tűnni inkább csak nevetséges lesz a "szexi akarok lenni de túl béna a mozgásom hozzá" vonaglásod.. úgyhogy inkább ne erőltesd.
2014. aug. 19. 14:32
 13/16 anonim ***** válasza:
..tanuld be a "club54-panda flip"-et, azzal tuti nem égsz le, és még egyszerű is
2014. aug. 19. 14:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Huh. Pont hastánc? Az nem egyszerű... De ha gyakorolsz egy kicsit menni fog, ráadásul a hastáncnak elég sok pozitív hatása van.

https://www.youtube.com/watch?v=tAPzrup3W2M

https://www.youtube.com/watch?v=1G-1ylSD8Pg

Ezekből lehet tanulgatni, van bennük 1-1 mini koreográfia is.

https://www.youtube.com/watch?v=xVPf-xC6vsM

Itt meg egy komplett koreográfia. De ezekhez idő kell, nem fog 1 hét alatt menni. Esetleg megmutathatod azt is a barátodnak, amikor gyakorolsz, és végigkövetheti a fejlődést. A férjem imádja, amikor gyakorlok, bár most aggódik, amikor táncolok, mert kisbabát várok. Ne aggódj, senki nem úgy születik, hogy tud táncolni. Gyakorolj, lazíts, és rá fogsz érezni a zenére is. :)

2014. aug. 19. 15:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Menj el egy hastánc tanfolyamra pár hónapos egy kezdő kurzus és ott segítenek a jó technika elsajátításában, hogy az ki is nézzen valahogy :)
2014. aug. 19. 18:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Hihi, köszi mindenkinek :)
2014. aug. 19. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!