Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a barátomnak születésnapjára?
És ezt miért mi mondjuk meg???
Tessék,itt a mai felszínes kapcsolatok mintapéldája,a barátod biztos jóképű és izmos is,sőt lehet gazdag,de,hogy mi az érdeklődési köre,arról halvány fogalmad sincs.
A barátnőm egyszer "rendezett" egy gyertyafényes sörözést. Mármint a sörözéssel kezdődött...
Próbáld ki, hogy nem tárgyban gondolkodsz.
ha venni akarsz, és még utolsó pillanatban be tudsz menni egy ékszerészhez vagy valami ilyenre, akkor szerezz be egy orvosi acél karkötőt (férfiaknak nagyon szépek vannak, 6000ft-ért már kapsz rendeseket, de olcsóbban is)
ha több pénzed van, akkor pedig egy ezüst nyaklánc, szerintem ezt a kettőt nem lehet elrontani és mindenkinek jól áll :D meg emlékezetes is, mert mindig hordani tudja
tudom,hogy tavalyi a kérdés de azért hátha valakinek segitek vele.
Ha a párodnak vannak barátai ésszeretnek együtt logni rendezz meglep bulit a buli tartalma az kortol legyen függö.
Süss valamit akár olyan tortát ami a kedvenc gyümiei vannak benne v édességei.
figyelj rá h mit szeret.
Cs tanács de nem mindig az a lényeg h mennyit fizetc egy ajándékér hanem h tényleg az ö világa legyen
remélem tudtam segiteni párembernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!