Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Múlt héten szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múlt héten szakított velem a párom, majd elpusztulok, úgy szenvedek. Van valakinek egy jó stratégiája? Hogy lehetne könnyebben vagy rövidebb idő alatt megküzdeni a fájdalommal?

Figyelt kérdés
Hol arra jutok, hogy vissza fog jönni, és megvárom; hol arra, hogy el kell felejteni, amilyen gyorsan csak lehet.Mert nagyon szeretem, szívből megszerettem az elmúlt félév alatt.Kevés ember tudott bennem ilyen erős, tiszta érzelmet kiváltani; nagyon magamhoz illőnek érzetem, amolyan testemnek-lelkemnek való volt. Tudtam tisztelni, felnézni rá, és nagyon szerettem volna boldoggá tenni.Visszafogadnám ezt a férfit örömmel.De sajnos az ex visszacsábította,pedig anno ő hagyta el a páromat. Vajon van mire várnom? Ti reménykednétek még? Én mindent megtettem, hogy sikerüljön tartós, kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatot kialakítanunk.

2014. ápr. 14. 21:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nézd kedveském. Én tudom hogy a rózsaszín ködből kilátni nehéz. Átéltem. Azt is tudom, hogy hiába írom ezt le:

Nem olyan emberre vágysz aki nem szeret, hiába fantasztikus csodás mesés szuper. Ha nem szeret akkor mindez nem ér semmit.

Vegyük az ideális esetet: visszamegy hozzád, elvesz.

Lesz pár szép gyereketek. Nos összevissza fog csalni és/vagy elválik tőled az első adandó alkalomnál akiről úgy gondolja jobb. Lehetsz te a világ legszuperabb lepedőakrobatája. A soraid alapján eddig se voltál rest se az ágyban se semmilyen téren. Nem tudtad megfogni, ez után sem fogod.

2014. ápr. 14. 23:26
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Hmm.

Tipikus nő. Mindig az kell neki akit nem kaphat meg.

Az olyan pasik után nyávognak a csajok,mint aki otthagyott téged. Az a pasi az ex-ét is otthagyta.Hmm. Az is nyávogott utána,amíg vissza nem ment hozzá.

Hmm. És most te jössz ide kisírni a szerelmi bánatodat,s én látatlanban is föltételezem,hogy neked is volt olyan férfi az életedben akit meg te hajtottál el a .csába.

Most mit szólnál hozzá,ha az általad elhajtott pasi kezdene rádmászni+zaklatgatni miközben te a mostani után sírdogálsz? Talán följelentenéd zaklatásért?

Most kaptál egy negatívumot. Lehet,hogy azelőtt pedig te adtál negatívumot másnak,vagy ha nem akkor majd fogsz adni. Az adok-kapok mindenki életében nagyjából egyensúlyban van.

2014. ápr. 15. 09:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Azt mondtad, hogy fontos a megbízhatóság. Úgy néz ki, nem lehet benne megbízni. Honnan tudod, hogy nem menne el megint? Mondjuk nem értem, hogy valaki szeret, és aztán elmegy az előzőhöz. Akkor most szeretett, vagy nem? Persze osztozom fájdalmadban. http://www.youtube.com/watch?v=JyBWcBcFzMU
2014. ápr. 15. 09:28
 24/24 A kérdező kommentje:

21-esnek: Bocsáss meg, nem vagyok a kedveskéd. S a válaszod alapján nem is lennék soha!S nem a lepedőakrobatikában hiszek, hanem a szeretet erejében!Nem "megfogni" akartam, hanem kialakítani egy olyan értékes kapcsolatot, hogy együtt élve legyen szebb és boldogabb az életünk.Hogy ne kelljen más többé egyikünknek sem.Lehet, hogy még rózsaszín ködben lebegek, de előbb-utóbb tudomásul kell vennem, hogy nem tudtam olyan szeretettel körülvenni, hogy mellettem maradjon.S ez bizony fáj.

22-esnek: Nem vagyok tipikus nő, inkább atipikus.S nehogy azt hidd, hogy nyafognék, s másra vágynék, ha mellettem maradt volna!Nagyon megbecsültem, hálás szívvel gondoltam rá minden nap.Nem szoktam pasikat "elhajtani"oda, ahová te írtad.Nem volt sok pasim, ritkán lobbanok szerelemre.S nagyon megbízható férfiről van szó, egyből jelezte, hogy gond van. Mindezt tisztelettel tette, s nem bántott meg.Fájdalmat okozott, de nem haragszom rá. Hiszen még szeretem.

2014. ápr. 15. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!